Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Krimi

Tento muž je nezvestný. Nevideli ste ho?

Nezvestný 56-ročný Ján Pecko z Banskej Bystrice Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica

Naposledy ho videli 24. apríla pri zastávke mestskej hromadnej dopravy na Námestí slobody v Banskej Bystrici. Odtiaľ odišiel na neznáme miesto a nepodáva o sebe žiadne správy.

Banská Bystrica 29. apríla (TASR) – Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 56-ročnom Jánovi Peckovi z Banskej Bystrice. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici Mária Faltániová, dotyčný sa dňa 25. apríla nedostavil na adresu svojho prechodného bydliska na Rudlovskej ceste v Banskej Bystrici.

„Naposledy ho videli 24. apríla o 12.00 h pri zastávke mestskej hromadnej dopravy na Námestí slobody v Banskej Bystrici. Odtiaľ odišiel na neznáme miesto a nepodáva o sebe žiadne správy,“ priblížila hovorkyňa s tým, že nezvestný muž pri sebe nemal žiadne osobné veci, doklady ani peňažnú hotovosť, iba mobilný telefón, ktorý je vypnutý.

Ján Pecko je 175 centimetrov vysoký, plnoštíhlej postavy. Má tmavohnedé krátke vlasy ostrihané na ježka a hnedé oči. Oblečené mal tmavomodré rifle, čierny rolák a čiernu bundu značky Reebok. Obuté mal tenisky šedo-čiernej farby s čiernymi šnúrkami.

„Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare PZ, alebo na linku tiesňového volania číslo 158,“ zakončila Faltániová.