Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Krimi

NEVIDELI STE JU? Pátrajú po 16-ročnej E. Tarnaiovej zo Sládkovičova

Na snímke Eva Tarnaiovej zo Sládkovičova. Foto: FB: Polícia SR - Trnavský kraj

Za posledné dva mesiace ide už o tretie pátranie po tomto dievčati. Hľadaná je približne 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má modré oči a vlnité svetlé vlasy s dĺžkou po ramená.

Sládkovičovo 6. júla (TASR) - Polícia vyhlásila pátranie po 16-ročnej Eve Tarnaiovej zo Sládkovičova v okrese Galanta. Tínedžerka odišla z domu v piatok (1. 7.) okolo 14.00 h. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

O dva dni sa mala ozvať svojej kamarátke, ktorej oznámila, že je v meste Senec a domov sa už nevráti. O deň neskôr však kamarátke napísala, že sa vrátiť plánuje v ten deň. Domov však neprišla a nikomu odvtedy o sebe nedala vedieť.

Za posledné dva mesiace ide už o tretie pátranie po tomto dievčati. Hľadaná je približne 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má modré oči a vlnité svetlé vlasy s dĺžkou po ramená. Pri odchode mala na sebe oranžové rifľové šortky, tričko s krátkym rukávom a žlté šľapky. Kto má o hľadanej informácie, môže políciu kontaktovať na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo napísať súkromnú správu na profil na sociálnej sieti Polícia SR – Trnavský kraj.