Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Krimi

Polícia hľadá svedkov nehody, ktorá sa stala v utorok v Ružinove

Ilustračné foto Foto: TASR

Vodič jazdiaci smerom do centra mal vojsť do križovatky na červenú, kde narazil do zadnej časti oproti jazdiaceho vozidla, ktoré na Ružinovskej ulici odbočovalo smerom doľava na Tomášikovu ulicu.

Bratislava 22. marca (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo na bratislavskej križovatke ulíc Tomášikova a Ružinovská v utorok (21. 3.) približne o 20.45 h.

Neznámy vodič osobného auta pravdepodobne značky VW Golf rady 2, tmavej farby jazdiaci smerom do centra mesta mal vojsť do križovatky na červenú, kde narazil do zadnej časti oproti jazdiaceho vozidla značky Citroën C4, ktoré na Ružinovskej ulici odbočovalo smerom doľava na Tomášikovu ulicu na zelenú. "Po zrážke neznámy vodič na mieste nezastavil a v jazde pokračoval ďalej," vysvetlila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Polícia vyzvala svedkov, ktorí vedia k nehode poskytnúť relevantné informácie, aby tak urobili na 2. výjazde odboru dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave na Osvetovej ulici č. 4, prípadne telefonicky na čísle 09610 32557 alebo na známom bezplatnom čísle polície 158.

Vodič, ktorý je účastníkom dopravnej nehody je podľa Kurucovej povinný zastaviť auto, ohlásiť nehodu policajtovi a zotrvať na mieste zrážky. "V prípade potreby treba poskytnúť prvú pomoc zranenej osobe a bezodkladne privolať záchrannú zdravotnú službu," povedala hovorkyňa.

Takýto vodič sa má zdržať konania, ktoré by bolo na ujmu vyšetrenia dopravnej nehody, najmä premiestnenia vozidiel. Policajtom je povinný poskytnúť potrebnú súčinnosť pri objasňovaní dopravnej nehody vrátane predloženia dokladov.