Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Košický kraj

Príďte si silvestrovsky zaplesať s Becherovkou

Foto: Jan Becher Slovensko

Odštartujte aj tohtoročnú plesovú sezónu medzi prvými a prijmite pozvanie na košický Silvestrovský ples už 31. decembra v Kultúrnom dome MČ Myslava!

Bratislava 27. decembra (OTS) - Atmosféru poslednej noci v roku si tentoraz spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru.

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych – to je každoročne atmosféra Silvestrovského plesu mesta Košice. Na obľúbenom bále tento rok opäť nebudú chýbať osobnosti spoločenského i kultúrneho života v Košiciach, ale ani bohatý program zložený z živej kapely, tanečných skupín, obľúbených súťaži a dokonca fascinujúcej UV a ohňovej show. Korunku výnimočnej atmosfére nasadí dokonale vychladená Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly!

Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére silvestrovského večera pre hostí dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Jan Becher – Slovensko / Pernod Ricard
Spoločnosť Jan Becher Slovensko, ktorá je súčasťou nadnárodného koncernu Pernod Ricard, v súčasnosti distribuuje viac ako 30 známych svetových značiek alkoholu. Patrí medzi nich napr. Becherovka, Becherovka Lemond, Absolut, Ballantine´s, Jameson, Havana Club, Beefeater, Chivas Regal, Martell, Olmeca, Kahlúa, Malibu, Jacob´s Creek, Graffigna, Champagne Mumm, Perrier-Jouët, prémiový likér Cordial, aperitív KV 14 a mnohé ďalšie.