Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia KHL

Slovan do boja o play off bez zmien, s novými zmluvami 14 hráčov

Fanúšikovia Slovana Bratislava Foto: TASR/Martin Baumann

Medzi známymi menami, s ktorými sa vedenie Slovana dohodlo na novej zmluve, figuruje kapitán Milan Bartovič, ďalší útočníci Mário Bližňák a Andrej Šťastný či obranca Tomáš Mojžíš.

Bratislava 18. februára (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava vstúpia po olympijskej prestávke do záverečného boja o play off v základnej časti KHL bez zmien.

V klube navyše počítajú už s takmer polovicou hráčov súčasného kádra aj do budúcej sezóny.

Podľa vyjadrení generálneho manažéra "belasých" Maroša Krajčiho na oficiálnom klubovom webe sa v Slovane predlžovanie kontraktov ešte neskončilo.

"Momentálne máme pod zmluvou minimálne na budúcu sezónu 14 z 27 hráčov, čo je slušný základ. Určite ponúkneme predĺženie zmlúv aj ďalším hráčom zo súčasného kádra," uviedol. Medzi známymi menami, s ktorými sa vedenie Slovana dohodlo na novej zmluve, figuruje kapitán Milan Bartovič, ďalší útočníci Mário Bližňák a Andrej Šťastný či obranca Tomáš Mojžíš.

Trénerovi Rostislavovi Čadovi bude v boji o play off chýbať obranca Michal Sersen, ktorého čaká dlhodobá rekonvalescencia zo zranenia. Po konci ZOH v Soči čaká jeho zverencov už len kvarteto domácich duelov v základnej časti, v prvom z nich privítajú 26. februára Dinamo Minsk pod vedením Ľubomíra Pokoviča.