Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia KHL

Sersen za výpravou Slovana do Moskvy neodletel

Michal Sersen Foto: TASR/ Radovan Stoklasa

28–ročný zadák, ktorý figuruje aj v olympijskej nominácii do Soči, si zranenie v dolnej časti tela privodil ešte v decembri pri víťaznom zápase na ľade CSKA Moskva.

Bratislava 25. januára (TASR) - Obranca Michal Sersen napokon neodletel do Moskvy za výpravou hokejistov Slovana Bratislava, v drese ktorého mal odohrať posledné dva duely na aktuálnom tripe "belasých" v KHL. Jeho zdravotný stav mu ešte nedovoľuje absolvovať plnú záťaž, informovala oficiálna stránka Slovana.

"Aj na základe piatkového tréningu v Bratislave sme sa napokon rozhodli, že Michal do Moskvy za tímom nepocestuje. Zranenie v dolnej časti tela mu nateraz nedovoľuje plnú záťaž, jeho účasť v zápase proti Viťazu Podolsk či Dinamu Moskva by predstavovala zbytočné riziko vo vzťahu k zhoršeniu zdravotného stavu," povedal pre klubový web lekár Vladimír Lupták.

Sersen, ktorý figuruje aj v olympijskej nominácii do Soči, si zranenie v dolnej časti tela privodil v decembri pri víťaznom zápase na ľade CSKA Moskva 5:4. Odvtedy sa 28–ročný zadák v zostave Slovana neobjavil.