Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia KHL

Slovan opúšťajú ďalší hráči. Po týchto útočníkoch siahli české kluby

Na snímke uprostred Juraj Mikúš. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Mikúš odohral v aktuálnej sezóne v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) 49 zápasov s bilanciou 7 gólov a 6 asistencií.

Bratislava 26. januára (TASR) - Káder hokejistov Slovana Bratislava opustili slovenský center Juraj Mikúš a český krídleník Michal Řepík. Obaja dohrajú sezónu v českej extralige.

Mikúš sa dohodol na pôsobení s HV Verva Litvínov. Uviedol to oficiálny klubový web "chemikov". V prebiehajúcej sezóne odohral v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) 49 zápasov s bilanciou 7 gólov a 6 asistencií. Premiéru za nový klub by mohol absolvovať už v piatkovom domácom stretnutí so Spartou Praha.

Řepík dohrá ročník 2017/18 práve v Sparte. Do Slovana prišiel pred sezónou z rovnakého klubu. V 51 zápasoch KHL si do štatistík pripísal celkom 23 bodov, čo ho radí na druhé miesto v tabuľke klubovej produktivity. Dobrá forma ho posunula aj do českej nominácie na olympijské hry v Pjongčangu.

"Manažment HC Slovan registruje už niekoľko týždňov seriózny záujem aj o niektorých ďalších svojich hráčov. O ich zotrvaní v klube na zvyšné dva zápasy základnej časti KHL, resp. o predčasnom ukončení zmluvy sa rozhodne najneskôr do 31. januára," píše sa na klubovej stránke.