Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Import

Muž z Tisovca rozbíjal zariadenie domu, vyhrážal sa streľbou

Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil z prečinu útoku na verejného činiteľa 40-ročného muža z Tisovca, ktorý pod vplyvom alkoholu rozbíjal zariadenie domu vrátane okien, cez ktoré vyhadzoval na ulicu rôzne predmety. Policajtom sa vyhrážal, že ich postrieľa a aj všetkých ľudí na ulici. Informovala o tom v piatok banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti. banská Bystrica, 20. decembra 2019. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Policajtom sa vyhrážal, že ich postrieľa a aj všetkých ľudí na ulici.

Rimavská Sobota 20. decembra (TASR) - Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil z prečinu útoku na verejného činiteľa 40-ročného muža z Tisovca, ktorý pod vplyvom alkoholu rozbíjal zariadenie domu vrátane okien, cez ktoré vyhadzoval na ulicu rôzne predmety.

Policajtom sa vyhrážal, že ich postrieľa a aj všetkých ľudí na ulici. Informovala o tom v piatok banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti. K prípadu došlo v noci z utorka na stredu.

"Policajná hliadka po príchode na miesto muža vyzývala, aby upustil od svojho konania, čo neuposlúchol. Predmety, ktoré vyhadzoval na ulicu, smerovali aj na policajtov a služobné auto. Na opakované výzvy hliadky nereagoval a vyhrážal sa, že ich a všetkých ľudí na ulici postrieľa. Muža spacifikovali až príslušníci PPÚ," uvádzajú policajti.

Po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ muža umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby.