Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Import

Polícia hľadá svedkov zrážky motocykla s lesnou zverou

Vodič motocykla zn. Honda jazdil po ceste III/1230 z Nového Mesta nad Váhom k obci Bzince pod Javorinou. Foto: TASR – KR PZ Trenčín

36-ročný vodič motocykla značky Honda jazdil po ceste III/1230 z Nového Mesta nad Váhom k obci Bzince pod Javorinou a do jazdnej dráhy mu náhle vošla lesná zver.

Nové Mesto nad Váhom 2. júla (TASR) - Dopravní policajti z Nového Mesta nad Váhom hľadajú svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo 16. júna asi o 15.10 h v katastri mesta Nové Mesto nad Váhom.

Podľa trenčianskeho krajského policajného hovorcu Pavla Kudličku 36-ročný vodič motocykla značky Honda jazdil po ceste III/1230 z Nového Mesta nad Váhom k obci Bzince pod Javorinou.

Vodič motocykla zn. Honda jazdil po ceste III/1230 z Nového Mesta nad Váhom k obci Bzince pod Javorinou.
Foto: TASR – KR PZ Trenčín
Počas prejazdu ľavotočivej zákruty z doposiaľ nezisteného smeru z krovinatého porastu, ktorý sa nachádza po oboch stranách cesty, do jazdnej dráhy náhle vošla lesná zver - pravdepodobne srna, v dôsledku čoho došlo k zrážke s motocyklom. Vodič vyšiel s motocyklom vpravo vedľa cesty, kde sa prevrátil na pravý bok. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu motocyklistu.

Svedkovia, ktorí by mohli poskytnúť akékoľvek informácie, sa môžu prihlásiť osobne alebo telefonicky na Okresnom dopravnom inšpektoráte Policajného zboru v Novom Meste nad Váhom, prípadne aj anonymne na telefónnom čísle 158.