Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Import

Minister školstva Dušan Čaplovič neoddychuje ani cez prázdniny

Minister školstva SR Dušan Čaplovič Foto: Romana Valenčáková/TASR
Minister školstva SR Dušan Čaplovič Foto: Romana Valenčáková/TASR

Dôležitý oddych si každoročne cez prázdniny doprajú nielen školáci, ale aj naši politici

Košice 18. júla (TASR) - Konečne prázdniny. Tak túto vetu si povedal azda každý školák či školáčka 29. júna, keď dostal do ruky vysvedčenie. Letné prázdniny navyše odštartovali vlnu horúčav, čo im dodalo tú správnu šťavu. Dôležitý oddych si každoročne doprajú aj naši politici.
A ako bude tráviť prázdniny minister školstva Dušan Čaplovič? „Ja plán na prázdniny nemám, pretože som vo funkcii ministra, rokovanie vlády bude nielen na prelome júna a júla, ale ešte aj na prelome júla a augusta. Takže tých prázdnin si veľa neužijem. Je ešte veľa povinností, ktoré musím zrealizovať“, povedal pre Školský servis D. Čaplovič. Aj minister je len človek a nakoniec nám predsa len prezradil, že sa tiež niekam chystá. „Zrejme si nájdem nejaký ten týždeň, desať dní, v polovici augusta, kde by som veľmi rád opäť išiel k moru, zaplávať si do môjho obľúbeného Chorvátska. Tento raz na Istriu.“

Leto je teda v plnom prúde a dovolenková sezóna sa už začala. Ak sa aj vy chystáte do Chorvátska, možno tam práve vy stretnete pána ministra. Hlavne nezabudnite oddychovať a načerpať nové sily. Či sa budete opaľovať niekde na piesočnatej pláži, alebo dáte prednosť slneniu v záhradke, potrebný je predovšetkým oddych a aspoň chvíľa slastného ničnerobenia.

Romana Valenčáková, Gymnázium Park mládeže, Košice