Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

TIPSPORT LIGA: Majster deklasoval vicemajstra, líder padol

Na snímke sprava Vladislav Habal, Václav Čížek (obaja Košice) a Matej Giľak (Detva) počas zápasu 24. kola Tipsport ligy v hokeji HC 07 Detva - HC Košice v Detve v 20. novembra 2018. Foto: TASR - Dušan Hein

Žilina prehrala aj šiesty zápas za sebou, keď v Miškovci padla 2:4 a je posledná.

Bratislava 20. novembra (TASR) - Hokejisti Liptovského Mikuláša zvíťazili v 24. kole Tipsport Ligy v Žiline pred 61 divákmi nad lídrom zo Zvolena 2:1 a uťali mu šesťzápasovú víťaznú sériu. Majster z Banskej Bystrice doma deklasoval vicemajstra z Trenčína 5:0.

Žilina prehrala aj šiesty zápas za sebou, keď v Miškovci padla 2:4 a je posledná.

MHk 32 Liptovský Mikuláš – HKM Zvolen 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)

Góly: 38. Rób. Huna (Rich. Huna, Kriška), 51. Rich. Huna (Rób. Huna, Suchý) – 46. Kytnár (Zuzin, Michal Chovan). Rozhodovali: Snášel, Soós – Pálkövi (obaja Maď.), Gajan st., vylúčení: 5:5, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 61 divákov.

Liptovský Mikuláš: Hollý – Kurali, Suchý, Nádašdi, Mezovský, Košecký, Nemec, Fereta, M. Bača – Kriška, Rób. Huna, Rich. Huna – Uram, Tamáši, Vybiral – Heikkilä, Piatka, Lištiak – Žiak, Uhrík, Oško

Zvolen: Skapski – Vandane, Pufahl, Ružička, Zeleňák, Drgoň, Ulrych, Pöyhönen – Vandas, Špirko, Handlovský – Šišovký, Lušňák, Obdržálek – P. Zuzin, Kytnár, Michal Chovan – Marcinek, Holovič, Petráš

Anton Tomko, tréner Liptovského Mikuláša: "Nikto asi nečakal, že porazíme Zvolen. Hrali sme organizovane a základ úspechu sme položili v 1. tretine, keď sme prežili štyri presilovky Zvolenčanov. Ich početné výhody boli vláčne, bez nápadu, čo nám pomohlo. Šli sme do vedenia, potom sme síce inkasovali, ale po peknej akcii sme opäť skórovali a zvíťazili. Výhra je pre nás povzbudením do ďalšej práce a odkazom, že sa nemáme pozerať na problémy, ktoré máme, ale sústrediť sa iba na prácu, za ktorú sme platení."

Andrej Podkonický, tréner Zvolena: "Začali sme dobre, tlakom sme si vynútili presilovky, ale nedokázali sme ich využiť. Mikulášania bojovali, hrali obetavo, my sme boli málo agresívni, málo sme sa tlačili do brány a nestrieľali sme často, a to rozhodlo. V tretej tretine sme síce vyrovnali na 1:1, ale spravili sme zbytočný útočný faul, v oslabení inkasovali a súper už tesný náskok ubránil."

HC'05 iClinic Banská Bystrica - HK Dukla Trenčín 5:0 (1:0, 3:0, 1:0)

Góly: 18. Selleck (Higgs, Asselin), 28. Zigo (Nemčík, Kubka), 36. Gabor (Higgs, Marshall), 36. Higgs (Sloboda), 55. Šťastný (Varga). Rozhodovali M. Novák, T. Orolin - Šoltés, Šefčík, vylúčení 4:3, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, zmeny: 36. Šimko za Valenta, 29. R. Varga za zraneného Lichanca, 2344 divákov.

Banská Bystrica: Williams - Marshall, Miller, Kubka, Ďatelinka, Sloboda, Mihálik, Nemčík - Asselin, Higgs, Selleck - Gabor, Češík, Kabáč - Sýkora, Faille, Surový - Lichanec, Šťastný, Zigo - R. Varga

Trenčín: Valent (36. Šimko) - Rýgl, Krejčí, Bohunický, Luža, Pač, Kovář - T. Varga, Dlouhý, Mikula - Radivojevič, Ölvecký, Sojčík - Bartovič, Sádecký, Luhový - D. Hudec, Švec, Pardavý

Domáci vyhrali šťastne prvú tretinu po kurióznom góle v 18. minúte. Za strelca rozhodcovia určili Sellecka, ktorý cez hokejku Dlouhého trafil prázdnu bránku, no o gól sa zaslúžil aj Higgs nahrávkou spoza bránky. Na oboch stranách sa zrodilo v úvode niekoľko streleckých pokusov a aj šancí, tú najväčšiu spálil v 18. minúte Ďatelinka, keď úplne osamotený pred bránkou Valenta neprekonal. Trenčania zaujali ofenzívnym spôsobom, v 8. minúte vyskúšal Dlouhý postreh Williamsa, v presilovke potom Luža. Domáci akoby hrali na pol plynu, no aj ten im stačil na vypracovanie ďalších príležitostí. Jednu zo zriedkavých vydarených kombínácii nezužitkoval v 14. minúte Lichanec po prečíslení a spolupráci so Šťastným, keď v ideálnom postavení netrafil puk. V druhej tretine vzruchu spočiatku veľa nepribudlo, o ten najväčší sa postaral v 28. minúte gólovým tečom Zigo po strele Nemčíka od modrej. V 35. minúte pri prečíslení troch na jedného Šťastný premárnil obrovskú šancu, brankár Valent už ležal na zemi, no stihol ešte do strely vložiť vyrážačku. Tretí gól domácich padol onedlho v 36. minúte a zaslúžil sa oň úplne voľný Gabor. O 17 sekúnd neskôr odrazený puk namieril do siete Higgs a pri štvorgólovom vedení vyhnal Valenta z bránky. Padnúť mohli aj ďalšie góly, 10 sekúnd pred sirénou mal k nemu blízko aj uzdravený kapitán domácich Surový. V tretej tretine po niekoľkých sekundách Asselin spálil ďalšiu možnosť, v 48. minúte v tomto trende pokračovali Selleck, potom Higgs v presilovke, v 54. minúte Sýkora. Náhradný brankár Šimko predsa len kapituloval v 55. minúte po prečíslení a góle Šťastného, ktorým zvýraznil krutú prehru Trenčanov.

Dan Ceman, tréner B. Bystrice: "Vedeli sme, že to bude vyrovnaný súboj, pretože tieto vzájomné súboji sú poznačené dramatickým bojom. Spočiatku bol zápas vyrovnaný, my sme dobre bránili, z obrany sme vychádzali, a potom sme boli vysoko efektívni v útoku. Darilo sa nám, šance nám prinášali góly a dobre sa na to pozeralo, aj diváci mohli byť spokojní. Hrali sme veľmi dobre a budem rád, keď na tento výkon nadviažeme."

Peter Oremus, tréner Trenčína: "Začiatok nebol zlý, aj pohyb, šance sme si vytvorili, no na rozdiel od nás ich súper premieňal, no my nie. Mal vysokú efektívnosť, preto je víťazstvo Bystrice zaslúžené. My sme ukázali aj dobré momenty, ale aj zle riešené situácie a také skúsené mužstvo, akým boli domáci, to využilo. Ak chceme byť úspešní, musíme tento nedostatok odstrániť."

Tomáš Zigo, strelec jedného gólu B. Bystrice: "Po zranení som sa tešil, že konečne môžem hrať, naozaj sa teším z každého striedania. Verím, že forma porastie, že sa budeme zlepšovať, nielen ja, ale aj tím. Na Trenčín sme sa veľmi dobre pripravili, zápas sme zvládli a radi by sme v tomto výkone pokračovali. Predtým sme hrali zápasy, v ktorých sme si vytvorili tlak, no nestrieľali góly, teraz nám to padalo a navyše si brankár udržal čisté konto."

Michal Valent, brankár Trenčína: "Prehrali sme 0:5, do toho stavu 0:2 bol zápas stále otvorený, potom sme z nepochopiteľných príčin vypadli na päť minút zo zápasu. Dostávame góly ako dostávame, neustále sa to opakuje a je to škoda. Po zápase s Popradom sme verili, že podáme dobrý výkon, potrebujeme vyhrávať, no toto nás zase môže vrátiť naspäť. Musí sa to nejako zlomiť a verím, že sa vrátime na víťaznú vlnu. Musíme sa z toho poučiť, je to stále dookola, s neustálymi chybami. Vieme, o čo hráme, čo sa deje, Bystrica bola tentoraz úplne hrateľná, nevytvorila si nejaký tlak, no napriek tomu sme dostali päť. Musíme pracovať nielen na veľkých, ale aj na malých maličkostiach a až potom sa dostaneme tam, kde by sme chceli byť."


HK Poprad - MAC Budapešť 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Gól: 16. Petran (Takáč, Salija). Rozhodovali: Štefik, Stano – Durmis, Kollár, vylúčení: 3:6. navyše: Langkow (Budapešť) 10 minút za vrazenie na mantinel, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 895 divákov.

Poprad: Vošvrda – Petran, Salija, Fabian, Česánek, Erving, Karalahti – Takáč, Mlynarovič, Václav – Abdul, Zagrapan, Koyš – Svitana, Heizer, Bondra – Kundrík, Paukovček, Macík

Budapešť: Rajna – Dudás, Negrin, Fejes, Burt, Bugár, Pozsgai, Szigeti – Bodó, Langkow, Orbán – Dansereau, Brown, Klempa – Terbócs, K. Nagy, Odnoga – Kreisz, Majoross, Szabad

V tabuľke stúpajúci tím MAC Újbuda z Budapešti sa predstavil na ľade aktuálne tretieho mužstva z Popradu. Hostia v prvej tretine často faulovali a domáci tak mali výhodu niekoľkých presilových hier. V 8. minúte hrali "kamzíci" takmer dve minúty presilovku 5 na 3, v ktorej ale úplne zlyhali. Bola totiž bez myšlienky a nápadu, "medvedi" z hlavného mesta Maďarska sa poľahky ubránili. V 12. minúte si početnú výhodu vyskúšali hostia. Paradoxne počas nej mali najväčšie šance na skórovanie Popradčania. Najprv v úniku proti Rajnovi neuspel Bondra a po ňom ani po peknej individuálnej akcii faulovaný Takáč, ktorý kľučkami obišiel dvoch brániacich hráčov. Vďaka nemu mal Poprad opäť, tentoraz ale iba 16-sekundovú, početnú výhodu o dvoch hráčov. Domáci sa gólu dočkali až na konci 16. minúty pri vylúčení Brance Orbána. Od modrej napriahol Petran a puk z jeho hokejky napriahol sieť za Rajnom - 1:0.

Počas druhej tretiny diváci pod Tatrami gól nevideli. Hostia v nej postupne hru vyrovnali a boli nebezpečnejší. Po jednom zo stretom ostal na ľade ležať otrasený Mlynarovič. V 34. minúte sa na Vošvrdu rútila dvojica Orbán-Dansereau, ale popradský gólman sa dobre presunul k vzdialenejšej žrdi a strelu Kanaďana zlikvidoval.

Tretia tretina bola plne v réžii hostí. Po Petranovom kikse sa rútil na brankára domácich Dansereau. Vošvrda pohotovým zákrokom potvrdil, prečo patrí medzi najlepších gólmanov v lige. Ten "kamzíkov" podržal aj v 50. minúte pri dorážke Langkowa po Bugárovej delovke. Hostia svoj tlak stupňovali a miestami domácim nedovolili ani vyhodiť puk zo svojho obranného pásma. Na zámok "medveďov" reagovala domáca lavička zhruba minútu pred koncom riadnej hracej doby oddychovým časom. Hostia odvolali reprezentačného brankára Maďarska z hry a skúsili to v šiestich. Počas powerplay MAC odmietol skórovať do prázdnej bránky Bondra a Popradčanom sa to takmer nevyplatilo. So záverečným klaksónom sa v tutovke ocitol Brown. Jeho strela z prvej skončila na betónoch brankára Popradu.

František Štolc, asistent trénera Popradu: "Obaja brankári chytali výborne. Úvod sme mali zlý, potom sme prebrali iniciatívu aj vďaka presilovým hrám. Tie nám stále nejdú, ale trénujeme ich. V druhej tretine sme hrali pekný nátlakový hokej. V tretej tretine sme sa snažili ubrániť, mali sme aj šance, sme radi za toto víťazstvo."

Gergely Majoross, tréner Budapešti: "Do zápasu sme vstúpili výborne, hrali sme dobre, tvrdo, mali sme šance. Najmä v druhej a tretej tretine sme mali výborné šance. Obaja brankári podali skvelé výkony. V minulých zápasoch sme strelili veľa gólov. Som spokojný so snahou, ale nie s efektivitou."

HC 07 Detva - HC Košice 2:5 (0:2, 2:2, 0:1)

Góly: 27. Ďaloga (Fekiač, Sládok), 28. Žilka (Mat. Chovan, Tibenský) – 6. Nagy (Haščák, Brophey), 9. Nagy (Haščák), 24. Šoltés (Netík), 32. Spilar (Pretnar), 46. Haščák (Koch, Petráš). Rozhodovali: Baluška, Müllner - M. Orolin, Rojík, vylúčení: 5:9, navyše: Fekiač 10 minút za vrazenie na mantinel, Gachulinec 2+2 za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou - Pulli 10 minút za vrazenie na mantinel, presilovky: 2:2, oslabenia: 0:0, 372 divákov.

Detva: Zalivin – Mar. Chovan, Kuklev, Sládok, Hraško, F. Fekiač, Gachulinec, Šimon, Král – Puliš, Murček, Ščurko – Giľák, Gašpar, Ďaloga – Žilka, Valent, Tibenský – Surový, V. Fekiač, Mat. Chovan

Košice: Habal – Pretnar, Koch, McDowell, Dudáš, Čížek, Pulli, Krajňák, Šedivý – Nagy, Brophey, Haščák – Suja, Ignatuškin, Spilár – Šoltés, Galamboš, Netík – Petráš, Klíma, Žitný

Košičania v prvej tretine na ľade dominovali a domáci sa len s problémami dostávali pred Habalovu bránu. Prvú príležitosť mali hostia už v druhej minúte po chybe domácej obrany, ale Zalivin svoje mužstvo podržal. V tretej minúte darovali Košičania domácim presilovú hru po faule Bropheyho. V jej závere sa pred Habalom ocitol Žilka, ale zblízka nedokázal pretlačiť puk do brány. Hostia sa dostali do vedenia v 6. minúte, keď sa presadil kapitán Nagy, ktorý o tri minúty neskôr zvýšil v presilovej hre už na 2:0 z pohľadu oceliarov. Obrovskú príležitosť na zníženie nepriaznivého stavu mali domáci v 13. minúte, keď Surový po prečíslení dvoch proti jednému tesne minul a vzápätí Ščurko neprestrelil obranné rady Košíc. Hostia aj naďalej dobýjali bránu Zalivina, ale ten svoj tím dobrými zákrokmi podržal. V závere tretiny nepremenil Ďaloga prihrávku Fekiača a strelu švihom Martina Chovana Habal efektne skryl vo svojej lapačke. 74 sekúnd pred koncom oslabil svoj tím Klíma, ale domáci do záverečného klaksónu skórovať nedokázali.

V úvode druhej tretiny domáci dohrávali presilovú hru, ale bez gólového efektu. Na opačnej strane sa v 24. minúte presadil Šoltés a poslal hostí do trojgólového vedenia. Presilovú hru si domáci zopakovali v 25. minúte, keď postupne putovali na trestnú lavicu Dudáš a Koch. Ako prvý rozjasal domáce tribúny Ďaloga a o minútu neskôr Žilka, čím domáci znížili na 2:3 a výrazne zdramatizovali priebeh stretnutia. Situácia sa ale zopakovala v 29. minúte aj na opačnej strane, kedy Detvu oslabili Gachulinec a Ščurko. Hostia ponúknutú príležitosť využili v 32. minúte. Ležiaceho Zalivina prestrelil Spilar a stanovil tak konečné skóre druhej tretiny na 4:2 v prospech Košíc.

Úvod poslednej tretiny sa začal presilovou hrou domácich, ktorí sa pokúšali strelecky presadiť, ale Košičania im nedovolili vytvoriť si žiadnu lepšiu gólovú príležitosť. O minútu neskôr bol vylúčený Pulli, ale domáci ani z tejto príležitosti gól nevyťažili. Čo sa nepodarilo Detve, využili na opačnej strane Košice. V 46. minúte sa dostal k puku Haščák a ten strelou zvýšil na 2:5. V 58. minúte si Detva zahrala presilovú hru po vylúčení Dudáša a Kocha. Zavreli hostí vo vlastnej obrannej tretine, ale Habala zachránila od inkasovaného gólu žrď. Za jeho chrbtom neskončil ani tečovaný puk Sládoka a Detvania tak ani z tejto presilovej hry gól nevyťažili. Záver tretiny už hostia svoj náskok kontrolovali a pozornou hrou v obrane dotiahli zápas do víťazného konca.

Josef Turek, tréner Detvy: ”Rozhodlo, že Laco Nagy dal dva góly a s Košicami keď prehrávate o dva góly, tak je to strašne ťažké sa do zápasu vrátiť. My sme sa potom v druhej tretine priblížili na jeden gól, ale vzápätí sme urobili hlúpy faul v strednom pásme, išli sme na štyri minúty von, po tom ešte ďalší a hneď sme dostali na 4:2. Tam si myslím, že bol zlom zápasu. V tretej tretine sme ešte chceli niečo s výsledkom urobiť, ale Košice nás veľmi dobrou hrou v strednom pásme do šancí nepustili. Mali sme tam presilovku 5 na 3, ale bohužiaľ sme nedali. Nebol to zlý zápas, ale myslím si, že sme schopní hrať oveľa lepšie ako dnes, takže nie som spokojný.”

Marcel Šimurda, asistent trénera Košíc: ”V dnešnom zápase sme podali podstatne lepší výkon ako v predchádzajúcom dueli. Kapitán Nagy nás dvomi gólmi v úvode dostal do dvojgólového náskoku. Sme radi, že sme zvládli dnešný zápas za tri body.”

DVTK Jégesmedvék Miškovec - MsHK DOXXbet Žilina 4:2 (1:0, 1:1, 2:1)

Góly: 12. Magosi (Louiseau), 34. Vas (Kulmala), 46. Magosi, 47. Louiseau (Magosi) - 25. Rudolf Huna (Ručkay, Hudec), 43. Hudec (Ru. Huna, Podešva). Rozhodovali: Korba, Kalina - Jobbágy, Bogdaň, vylúčení: 4:7, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 890 divákov.

Miškovec: Vay – Kiss, Crawford, Slovák, Szirányi, Milam, Göz, Láda – Kulmala, Vas, Pance - Magosi, Loiseau, Harrison – Somogyi, Galanisz, Miskolczi – Vojtkó, Hajós, Rito

Žilina: Fučík – Piegl, Kučný, Hudec, Jankovič, Matejka, Bagin, Dubeň – Balej, Surovka, Hvila - Rudolf Huna, Podešva, Milý - Hrazdíra, Ručkay, Jenčík - Sikela, Húževka, Rehák

Zápas mal od úvodu dobré tempo, aktívnejší boli domáci hráči. Do vedenia sa dostali po chybe hosťujúcej obrany, keď sa v 12. minúte presadil Magosi. Žilinu niekoľkokrát podržal dobrými zákrokmi brankár Fučík, domáci druhý gól v prvej tretine napriek viacerým šanciam nepridali.

Druhé dejstvo začalo šancou hostí, no vyrovnanie prišlo až o 5 minút neskôr, keď skóroval Rudolf Huna. V 34. minúte poslal Miškovec opäť do vedenia Vas. Následne mohli domáci pridať aj tretí gól, no dve veľké príležitosti v priebehu niekoľkých sekúnd nevyužili. Fučík tak držal svoj tím v hre o dobrý výsledok aj naďalej.

V 43. minúte hry využil Žilinčan Hudec presilovku a vyrovnal na 2:2. O štyri minúty neskôr už ale viedli domáci o dva góly, keď v rýchlom slede prekonali Fučíka opäť Magosi a aj Louiseau. Žilinčania do konca stretnutia už nedokázali skórovať ani raz a pripísali si tak šiestu prehru za sebou.


MHC Mikron Nové Zámky - HK Nitra 2:4 (2:1, 0:1, 0:2)

Góly: 3. Bajtek (Urban), 17. Rogoň (Novák, Jurík) – 14. Scheidl (McCormack, Kerbashian), 29. Lantoši (Mezei, McCormack), 52. Kerbashian (Morrison, Majdan), 60. Rapáč (Mezei, Bortňák). Rozhodovali: Jonák, Lokšík - J. Tvrdoň, Synek, vylúčení: 3:4, navyše: Zbořil 5+DKZ za vrazenie na mantinel - Slovák 10 minút za vrazenie na mantinel, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, 1763 divákov.

Domáci mali do krajského derby raketový nástup, k čomu prispelo aj vylúčenie Slováka už v 29. sekunde. Presilovkovú príležitosť aj využili, keď Košarišťan bleskovou rozohrávkou cez pol klziska našiel Bajteka a ten po výmene puku s Urbanom otvoril skóre. Nitrania sa dostali k výraznejšiemu ohrozeniu domácej brány až v 8. minúte, no Košarišťan pohotovo zasiahol proti Scheidlovmu zakončeniu a rovnako si poradil aj Rapáčovým pokusom. V úvodnej tretine sa hral rýchly hokej a v 14. minúte bolo vyrovnané - pri Bajtekovom vylúčení sa presadil dorážkou Scheidl. Vyrovnaný stav však netrval dlho. Novozámčania sa dostali k ďalšej presilovke – Novák pálil od modrej, puk sa odrazil od zadného mantinelu presne na hokejku Rogoňa a ten ho bez váhania poslal do Šimbochovej siete.

Rýchly hokej s množstvom šancí pokračoval aj v druhom dejstve, domácich mohla poslať do dvojgólového vedenia dvojica Jurík – Zbořil, no prvý menovaný zvolil strelu, ktorú Šimboch vyrazil. Podobne dopadlo i úsilie Lineta s Nejezchlebom, ktorý neuspel s blafákom. Bezprostredne pred Šimbochom nepochodil ani Bajtek. K slovu sa tak dostali Nitrania, v 29. minúte nahodili puk na bránu a ten sa cez skrumáž hráčov dostal až za chrbát domáceho gólmana. Hostia potom hrali 5-minútovú presilovku, no aj vďaka výbornému postrehu Košarišťana ostal stav nezmenený.

Veľkú príležitosť poslať Nitru do vedenia mal v tretej tretine Rapáč, ale betón domáceho brankára bol rýchlejší. Na druhej strane výborne zasiahol Šimboch proti Fábryho strele. V 52. minúte udreli Nitrania po tretí raz, keď sa k odrazenej strele dostal Kerbashian a upravil na 3:2 z pohľadu hostí. Potom 35 sekúnd pred koncom odvolali Nové Zámky brankára, čo využil Rapáč a vsietil štvrtý gól Nitry.

Milan Jančuška, tréner Nových Zámkov: "Z výsledku som veľmi sklamaný. Na začiatku zápasu, za stavu 1:0 aj 2:1 sme mali množstvo šancí a to musíme premieňať. Mohli sme po prvej tretine vyhrávať 4:0, boli sme lepší. No vylúčenie Zbořila na 5 minút a do konca zápasu a nepremenené šance nás dnes stáli víťazstvo."

Antonín Stavjaňa, tréner Nitry: "Naši hráči boli dostatočne motivovaní, bolo to niečo ako derby a v tomto duchu sa zápas aj niesol. Dokázali sme dvakrát vyrovnať a v poslednej tretine sa nám podarilo dať vedúci gól vďaka šťastnému odrazu puku od mantinelu a to určilo konečný výsledok."


Tabuľka


1. Zvolen 26 17 3 2 4 109:53 59

2. Košice 26 18 0 1 7 95:57 55

3. Poprad 25 15 2 1 7 66:49 50

4. B. Bystrica 25 14 1 4 6 68:55 48

5. Nové Zámky 26 13 3 1 9 69:55 46

6. Nitra 25 12 3 1 9 84:64 43

7. Trenčín 25 11 2 1 11 57:56 38

8. L. Mikuláš 26 9 2 1 14 65:77 32

9. Detva 26 9 1 3 13 64:85 32

-------------------------------------

10. MAC Budapešť25 8 1 5 11 67:81 31

11. Miškovec 26 8 2 3 13 69:84 31

12. Žilina 26 5 4 0 17 67:95 23

13. SR 20 19 0 0 1 18 26:95 1