Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Hokej

Slovanisti cestujú na ďalší trip už aj s Lacom Nagyom

Na snímke hokejista Ladislav Nagy. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Prvý zápas odohrá Slovan v stredu 5. novembra o 14:00 (SEČ) na ľade Sibiru Novosibirsk.

Bratislava 4. novembra (Teraz.sk) - Hokejisti Slovana odcestujú v utorok ráno na dvojzápasový výjazd. Ide už o štvrtý trip v sezóne. Informáciu priniesol web belasých.

Kým ten predchádzajúci pozostával zo štyroch stretnutí, tentokrát odohrá Slovan vonku dva zápasy a domov sa vráti v sobotu v noci. Napriek tomu čaká Slovan poriadna dávka cestovania a z hľadiska päťhodinového časového posunu aj značná zaťaž na organizmus.

Prvý zápas odohrá Slovan v stredu 5. novembra o 14:00 (SEČ) na ľade Sibiru Novosibirsk. Z Ruska sa výprava Slovana presunie do Kazachstanu, kde v jeho hlavnom meste nastúpi v piatok rovnako o 14. hodine proti Barysu Astana.

Tréneri Slovana berú na trip 2 brankárov, 8 obrancov a 14 útočníkov, spolu 24 hráčov. V lietadle smer Novosibirsk bude sedieť aj najproduktívnejší hráč Slovana Ladislav Nagy, ktorý pre zranenie vynechal dve stretnutia. S tímom neodcestuje stále zranený obranca Tomáš Starosta a útočník Mário Lunter, ktorý si zranenie privodil v pondelok na tréningu. Z Banskej Bystrice sa do mužstva vrátil Patrick White a Andrej Kudrna.

Hokejisti Slovana na tripe: Janus, Backlund – Sigalet, Foster, Baranka, Sersen, Mihalik, Štajnoch, Luža, Brejčák – Bartovič, Surový, Hudáček, Nagy, Vondrka, Nedorost, Netík, Rachůnek, Tičar, Jeglič, Kudrna, Bližňák, Šťastný, White