Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Futbal

Vstupné na otvorenie trnavského štadióna bude stáť od 6 eur

Na snímke City Arena - Štadión Antona Malatinského vo štvrtok 9. apríla 2015. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Spoločnosť City-Arena pripravuje na predposledný augustový víkend veľkolepé otvorenie futbalového stánku i priľahlého obchodno-zábavného komplexu.

Trnava 13. júna (TASR) - Lístky na otvárací zápas City Areny - Štadióna Antona Malatinského, ktorý je naplánovaný na sobotu 22. augusta, začne vedenie futbalového klubu Spartak Trnava predávať v druhej polovici júla. Klub momentálne dolaďuje systém predaja, informovala oficiálna stránka spartak.sk.

"O podrobnostiach predaja budeme v dostatočnom časovom odstupe informovať na klubovej internetovej stránke spartak.sk, na klubovej televízii Spartak TV a oficiálnych profiloch na sociálnych sieťach. Môžem však prezradiť, že lístky budú fanúšikovia dostávať v špeciálnej obálke potlačenej s motívmi štadióna, ktorá bude vyrobená ako pamätná k tomuto momentu," uviedol PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Vstupné stanovili na jednotných 6 eur na celý štadión, výnimkou sú miesta na druhom poschodí strednej časti východnej tribúny (sektory 36-40), kde budú stáť lístky 10 eur. Susedia City Areny z priľahlých ulíc dostanú za doterajšiu trpezlivosť a zhovievavosť k výstavbe lístok zdarma.

Vstupenku získajú bezplatne aj držitelia lístkov na zápas s Banskou Bystricou, ktorý sa hral v závere jarnej časti sezóny 2014/15 na štadióne v Zlatých Moravciach. Tí, čo si nechali vtedy u usporiadateľov označiť vstupenku, si ju budú môcť vymeniť. Podrobnosti klub tiež ešte dodatočne zverejní.

Spoločnosť City-Arena pripravuje na predposledný augustový víkend veľkolepé otvorenie futbalového stánku i priľahlého obchodno-zábavného komplexu. V tejto súvislosti sa môžu návštevníci štadióna tešiť na bohatý sprievodný program a dva futbalové zápasy. V prvom sa predstavia starí páni Trnavy v súboji s "oldboys" Ajaxu Amsterdam.

Po nich príde na rad zápolenie A-tímu "andelov" proti zahraničnému súperovi zvučného mena. Klub v týchto dňoch dolaďuje detaily zmluvy s brazílskym Santosom.

Vstupenky na otvárací zápas budú platiť na celý program, ktorý sa začne o 19.00 a skončí sa až po polnoci.