Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Futbal

Tréner Gracia predĺžil zmluvu s Watfordom do roku 2023

Ilustračný snímok. Foto: TASR/AP

Gracia sa ujal kormidla vo Watforde v januári, keď na lavičke nahradil odvolaného Marca Silvu. Jeho zverencom patrí po 13. kole najvyššej anglickej súťaže deviate miesto v tabuľke.

Londýn 28. novembra (TASR) - Španielsky futbalový tréner Javi Gracia predĺžil spoluprácu s FC Watford. S vedením klubu Premier League podpísal v stredu nový štyriapolročný kontrakt, ktorý by mal vypršať v roku 2023. Zmluva zahrňuje aj opciu na ďalšie tri sezóny.

Gracia sa ujal kormidla vo Watforde v januári, keď na lavičke nahradil odvolaného Marca Silvu. Jeho zverencom patrí po 13. kole najvyššej anglickej súťaže deviate miesto v tabuľke. "Som veľmi šťastný, že som predĺžil zmluvu. Som nadšený, že bude môcť byť súčasťou tohto klubu aj v nasledujúcich sezónach," citovala agentúra AFP Graciu.

Štyridsaťosemročného kouča po výbornom vstupe do sezóny vyhlásili za Trénera mesiaca august v Premier League. V minulosti viedol aj grécke tímy Olympiacos Volou, Kerkyra, španielsku Almeriu, Osasunu, Malagu či ruský Rubin Kazaň.