Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Futbal

Talentovaný Dimun podpísal štvorročnú zmluvu s poľskou Cracoviou

Na snímke vpravo hráč Košíc Milan Dimun, vľavo hráč Trnavy Miloš Nikolič v zápase 4. kola Slovenského pohára - Slovnaft Cupu FC VSS Košice - FC Spartak Trnava v Košiciach 13. októbra 2015. Foto: TASR - Milan Kapusta

Devätnásťročný slovenský stredopoliar Milan Dimun futbalovo vyrastal v rodných Košiciach, členom A-tímu FC VSS bol od marca 2015.

Krakov 11. júna (TASR) - Novou posilou poľského futbalového klubu Cracovia Krakov sa stal talentovaný slovenský stredopoliar Milan Dimun, ktorý podpísal s vedením účastníka Ekstraklasy štvorročnú zmluvu. Informovala o tom oficiálna internetová stránka klubu.

Devätnásťročný Dimun futbalovo vyrastal v rodných Košiciach, členom A-tímu FC VSS bol od marca 2015. V uplynulej sezóne odohral v druhej najvyššej slovenskej súťaži za košický tím 25 zápasov, v ktorých strelil päť gólov.

"Som veľmi vďačný Cracovii, že mi dala šancu stať sa jej súčasťou. Je to pre mňa rozhodne krok vpred a budem sa snažiť vydať všetko, čo vo mne je, aby som v mužstve ďalej napredoval," uviedol Dimun pre klubový web bezprostredne po podpise zmluvy.