Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Futbal

Škrtel sa dohodol s Fenerbahce, prestup je asi za päť miliónov libier

Na archívnej snímke Martin Škrtel počas tréningu pred zápasom B-skupiny na Majstrovstvách Európy vo futbale medzi Walesom a Slovenskom 10. júna 2016 vo francúzskom Bordeaux. FOTO TASR - Michal Svítok Foto: TASR Michal Svítok

Slovenský reprezentant viedol defenzívu tímu trénera Jána Kozáka na EURO 2016.

Istanbul 13. júla (TASR) - Slovenský futbalista Martin Škrtel sa dohodol na prestupe z FC Liverpool do Fenerbahce Istanbul.

Škrtelov odchod do Fenerbahce bol avizovaný už dlhšiu dobu, definitívu oznámil v utorok pre TV Markíza hráčov agent Karol Csontó. "Dohodli sme sa na podpise trojročného kontraktu. Bude patriť k jedným z najlepšie platených hráčov klubu, sme spokojní," povedal. Prestupová čiastka by mala byť podľa britských médií päť miliónov libier.

Po príchode na letisko bol prekvapený z množstva novinárov. "Ďakujem vám, že ste tu. Ak mám byť úprimný, nečakal som, že tu bude toľko novinárov. Som šťastný, že som tu," povedal pre oficiálnu stránku klubu.


Slovenský reprezentant viedol defenzívu tímu trénera Jána Kozáka na EURO 2016.

Skúsený stopér opustí Anfield po ôsmich sezónach. Za "The Reds" nastúpil na 320 zápasov od svojho príchodu do klubu v januári 2008 zo Zenitu Petrohrad. Po zasadnutí Jürgena Kloppa na trénerskú stoličku Liverpoolu však stratil miesto v základnej zostave a z uplynulých 63 zápasov nastúpil len na 27.