Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Futbal

VIDEO: Prezident Kiska ďakoval hráčom po zápase priamo v šatni

Na snímke zľava prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik, slovenský prezident Andrej Kiska a vpravo hore britský princ William pred zápasom B-skupiny na majstrovstvách Európy vo futbale medzi Slovenskom a Anglickom, 20. júna 2016 vo francúzskom Saint-Étienne. Foto: TASR/Michal Svítok

Zverenci Jána Kozáka sa získaným bodom priblížili k postupu do osemfinále majstrovstiev Európy na základe tabuľky tretích tímov po skupinovej fáze.

St. Etienne 21. júna (TASR) - Prezident SR Andrej Kiska navštívil slovenských futbalových reprezentantov po pondelňajšej bezgólovej remíze s Angličanmi priamo v kabíne štadióna v St. Etienne. Zverenci Jána Kozáka sa získaným bodom priblížili k postupu do osemfinále majstrovstiev Európy na základe tabuľky tretích tímov po skupinovej fáze.



"Odohrali ste úžasné zápasy, celé Slovensko vás nesmierne podporuje a je na vás pyšné. Nech to dopadne akokoľvek, príďte do paláca, chcem sa vám poďakovať osobne. Ani neviete, čo ste spravili na Slovensku. Viem, že toto stretnutie nebolo podľa našich predstáv, ale prežili sme. Bod je náš, šance máme. Pri kandidatúre som vždy hovoril, že živých nás nedostanú," povedala hráčom hlava štátu. Video zo šatne priniesla oficiálna facebooková prezentácia Slovenského futbalového zväzu (SFZ).