Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Futbal

PAOK Solún túži po Lige majstrov

Róbert Mak. Foto: TASR - Michal Svítok

Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak sa chce so svojím tímom PAOK Solún prebojovať do Ligy majstrov. Najvyššia grécka súťaž pokračuje po dlhej, viac ako trojtýždňovej prestávke.



Solún 10. mája (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak sa chce so svojím tímom PAOK Solún prebojovať do Ligy majstrov. Najvyššia grécka súťaž pokračuje po dlhej, viac ako trojtýždňovej prestávke nadstavbou o účasť medzi európskou "smotánkou", PAOK privíta v stredu AEK Atény.

"Prestávka bola veľmi dlhá. Počas nej sme trénovali a odohrali prípravný duel proti bulharskému Blagoevgradu, v ktorom sme vyhrali 3:0. Mali sme absolvovať aj odvetný duel Gréckeho pohára proti Olympiakosu, no náš prezident sa rozhodol, že nenastúpime," uviedol Mak pre svoju oficiálnu webovú stránku.

Play–off o Ligu majstrov sa bude hrať šesťkolovo. "Kým Panathinaikos a AEK Atény podľa reglementu začínajú s dvoma bodmi, my a Panioniosom s nulou na konte. Našim cieľom je vyhrať nadstavbu, aby sme mohli štartovať v Lige šampiónov. Začíname s AEK Atény, bude to veľmi dôležitý a ťažký duel. Aj preto, lebo pre trest budeme hrať bez divákov," dodal slovenský stredopoliar…