Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Futbal

OHLASY MÉDIÍ NA ZÁPAS: Šťastné slovenské striedanie na body nestačilo

Na snímke slovenskí futbalisti pózujú pred zápasom B-skupiny na majstrovstvách Európy vo futbale medzi Walesom a Slovenskom 11. júna 2016 vo francúzskom Bordeaux. Dolný rad zľava Peter Pekarík, Marek Hamšík, Róbert Mak, Michal Ďuriš a Patrik Hrošovský. Horný rad zľava Ján Ďurica, Martin Škrtel, brankár Matúš Kozáčik, Vladimír Weiss, Dušan Švetnto a Juraj Kucka. Foto: TASR/Michal Svítok

Slovenskí futbalisti prehrali v Bordeaux s Walesom 1:2.

Bordeaux 11. júna (TASR) - Ohlasy médií po sobotňajšom zápase B-skupiny EURO 2016, v ktorom slovenskí futbalisti prehrali v Bordeaux s Walesom 1:2:



iDnes.cz (ČR): "Wales - Slovensko 2:1, šťastné slovenské striedanie na body nestačilo. Slováci odchádzajú z premiérového vystúpenia na európskom šampionáte s prázdnymi rukami."

sport.cz (ČR):"Historická premiéra na európskom šampionáte dopadla neslávne. Futbalisti Slovenska, v ktorých základnej zostave nastúpili i štyria hráči z najvyššej českej súťaže, podľahli v Bordeaux rovnako debutujúcemu mužstvu na ME Walesu."

Mirror (V.Brit.): "Wales - Slovensko 2:1. Robson-Kanu naskočil z lavičky a strelil víťazný gól Colemanovej družiny."



Daily Mail (V.Brit.): "Wales vyletel nahor. Robson-Kanu sa postaral o víťazný gól v zápase so Slovenskom po tom, čo skóre otvoril z parádneho priameho kopu Bale."

APA:"Wales vyhral duel dvoch debutantov na ME nad Slovenskom 2:1."

Kicker (Nem.): "Žolík Robson-Kanu zatienil ďalšieho striedajúceho hráča Dudu."