Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Futbal

Kane sa vrátil na ihrisko, v pondelok absolvoval individuálny tréning

Na archívnej snímke zo 16. marca 2024 futbalista Bayernu Mníchov Harry Kane sedí na trávniku s tvárou skrivenou od bolesti počas zápasu 26. kola nemeckej Bundesligy Darmstadt 98 - Bayern Mníchov v Darmstadte. Foto: TASR/AP

Kane je mimo hry už vyše týždňa od zápasu u nováčika v Darmstadte. Na víťazstve 5:2 sa síce podieľal gólom, no striedal v 82. minúte.

Mníchov 25. marca (TASR) - Anglický futbalista Harry Kane absolvoval v pondelok individuálny tréning. Tridsaťročný hráč, ktorého trápilo v predošlých dňoch zranenie členka, tak možno nastúpi za Bayern Mníchov v sobotňajšom bundesligovom šlágri proti Borussii Dortmund.

Kane je mimo hry už vyše týždňa od zápasu u nováčika v Darmstadte. Na víťazstve 5:2 sa síce podieľal gólom, no striedal v 82. minúte. V dôsledku zranenia vynechal anglický kapitán sobotňajší prípravný zápas proti Brazílii (0:1). V nedeľu opustil národný tím a vrátil sa do Mníchova. Členok ho trápil aj v minulosti, no v prebiehajúcom ročníku nevynechal v Bayerne ani jeden ligový zápas. V pondelok sa podľa informácií agentúry AFP vrátili po zranení aj Raphael Guerreiro, Kingsley Coman a Noussair Mazraoui.