Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Futbal

West Ham skompletizoval ročné hosťovanie brankára Harta

Na archívnej snímke vľavo hráč Barcelony Ivan Rakitič strieľa gól, vpravo brankár City Joe Hart v semifinále Ligy majstrov FC Barcelona - Manchester City 18. marca 2015. Foto: TASR/AP

Tridsaťročný Hart je kmeňový hráč Manchestru City, ale už pred uplynulou sezónou mu vedenie klubu oznámilo, že si môže hľadať nové pôsobisko.

Londýn 18. júla (TASR) - Anglický futbalový brankár Joe Hart skompletizoval prestup do tímu účastníka Premier League West Ham United, kde bude v sezóne 2017/2018 hosťovať.

Tridsaťročný Hart je kmeňový hráč Manchestru City, ale už pred uplynulou sezónou mu vedenie klubu oznámilo, že si môže hľadať nové pôsobisko. Angličan strávil posledný ročník v talianskej najvyššej súťaži, kde chytal za FC Turín.

"Je pre mňa nesmierne dôležité pravidelne hrať a je úžasné, že som dostal túto možnosť. Veľmi sa teším, že budem hrať Premier League v takom veľkom klube ako je West Ham. V Turíne a Serii A to bola zábava, ale teším sa, že som späť v tejto fantastickej lige," povedal pre oficiálnu stránku klubu.