Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Rabiot je rukojemník PSG, tvrdí hráčova agentka

Adrien Rabiot, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Nepáčil sa jej postup klubu, ktorý Rabiota suspendoval za návštevu nočného klubu po prehre v osemfinálovej odvete Ligy majstrov s Manchestrom United (1:3).

Paríž 20. marca (TASR) - Francúzsky futbalista Adrien Rabiot je rukojemníkom Parížu St. Germain. S takýmto obvinením vyrukovala hráčova matka a agentka v jednej osobe Veronique Rabiotová. Nepáčil sa jej postup klubu, ktorý Rabiota suspendoval za návštevu nočného klubu po prehre v osemfinálovej odvete Ligy majstrov s Manchestrom United (1:3).

Rabiot je v nemilosti vedenia PSG, keď odmietol podpísať novú zmluvu a avizoval letný odchod z tímu. Úradujúci šampión Lige 1 ho za nočnú vychádzku suspendoval do 27. marca. Okrem nepovolenej návštevy zábavného podniku "lajkol" video, na ktorom sa bývalý obranca United Patrice Evra teší z postupu do štvrťfinále. "Adrien je väzeň, dokonca rukojemník. Nespravil nič zlé, ale pomaly by ho hodili do hladomorne. Najprv ho nenechajú hrať, potom ho vinia, keď ide von. Je to nonsens," povedala Veronique Rabiotová podľa agentúry AFP.