Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Futbal

Paríž St. Germain bez Neymara zdolal v 1. kole francúzskej ligy Amiens

Brazílsky futbalista Neymar sedí po svojom oficiálnom predstavení fanúšikom PSG pred zápasom 1. kola francúzskej futbalovej Ligue 1 PSG - Amiens 5. augusta 2017 v Paríži. Brazílsky futbalista Neymar si musí počkať na debut za Paríž St. Germain minimálne do nedele 13. augusta, keď jeho nový zamestnávateľ nastúpi v 2. kole najvyššej francúzskej súťaže na pôde Guingampu. Pre administratívne prekážky totiž nestihne sobotné domáce vystúpenie Parížanov proti Amiens, pred zápasom ho však v Parku princov predstavia fanúšikom. Foto: TASR/AP

O triumfe úradujúceho vicemajstra nad nováčikom súťaže rozhodli Edinson Cavani a Javier Pastore..

Paríž 5. augusta (TASR) - Futbalisti Paríža St. Germain zvíťazili v 1. kole francúzskej Ligue 1 nad Amiens 2:0. O triumfe úradujúceho vicemajstra nad nováčikom súťaže rozhodli Edinson Cavani a Javier Pastore.



V drese PSG ešte nenastúpil Brazílčan Neymar. Najdrahšieho hráča planéty, ktorý prestúpil do francúzskej metropoly z Barcelony za 222 miliónov eur, pred začiatkom duelu predstavili fanúšikom v Parku princov.

Ligue 1 - 1. kolo:

Paríž St. Germain - Amiens 2:0 (1:0)
Góly: 42
. Cavani, 81. Pastore
.

Edinson Cavani z Paríža St. Germain sa teší z gólu v zápase 1. kola francúzskej futbalovej Ligue 1 PSG - Amiens 5. augusta 2017 v Paríži.
Foto: TASR/AP