Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Brazílsky futbalista Kaka noblesne oslávil svoj 300. zápas

Brazílsky futbalista Kaka noblesne oslávil svoj 300. štart v drese AC Miláno. V sobotňajšom ligovom zápase s Chievom Verona strelil dva góly a rossoneri napokon vyhrali hladko 3:0. Foto: TASR/AP Photo

V sobotňajšom ligovom zápase s Chievom Verona strelil Kaka dva góly.

Rím 30. marca (TASR) - Brazílsky futbalista Kaka noblesne oslávil svoj 300. štart v drese AC Miláno. V sobotňajšom ligovom zápase s Chievom Verona strelil dva góly a "rossoneri" napokon vyhrali hladko 3:0.

Skóre duelu otvoril v 4. minúte Mario Balotelli a potom prišla chvíľa brazílskeho ofenzívneho stredopoliara. Najprv sa strelecky presadil v 27. minúte a necelých desať minút po zmene strán spečatil výsledok na 3:0. "Tieto góly pre mňa znamenajú veľa, bol to neuveriteľný večer," povedal Kaka podľa agentúry Reuters. "Dnes to bolo skutočne niečo špeciálne - 300. zápas a dva góly. To som ani nečakal."

Kaka len nedávno vzbudil pozornosť svojimi vyjadreniami o možnom odchode z Milána a záujme hrať v zámorskej MLS. Výkonný šéf klubu Adriano Galliano pripustil, že jeho slová sa môžu stať realitou. "Je to veľmi jednoduché. Kaka má kontrakt do 30. júna 2015, ak sa však nedostaneme do Ligy majstrov, môže využiť klauzulu, ktorá mu umožňuje odísť. Budeme o tom diskutovať, ale pevne verím, že zostane."

Kaka sa vrátil do Milána začiatkom sezóny po štyroch rokoch strávených v Reale Madrid.

Fotogaléria: Brazílsky futbalista Kaka noblesne oslávil svoj 300. zápas