Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Mišák z Trenčína do Ostravy, podpísal zmluvu do júna 2018

Ružomberčan Boris Turčák (vľavo) a Trenčan Patrik Mišák v zápase 16. kola futbalovej Fortuna ligy AS Trenčín - MFK Ružomberok v Trenčíne piatok 31. októbra 2014. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Patrik si z viacerých ponúk vybral tú našu, boli sme najrýchlejší a najkonkrétnejší, povedal pre klubový web transferový manažér Baníka Ostrava David Balda.

Ostrava 2. februára (TASR) - Slovenský futbalista Patrik Mišák prestúpil z AS Trenčín do Baníka Ostrava. S účastníkom najvyššej českej súťaže podpísal kontrakt do júna 2018.

"Patrik si z viacerých ponúk vybral tú našu, boli sme najrýchlejší a najkonkrétnejší," povedal pre klubový web transferový manažér Baníka Ostrava David Balda. "Vďaka národnostnej rôznorodosti kabíny v Trenčíne je výborne vybavený jazykovo a zapadne tak bez problémov aj do kolektívu v našom A-tíme."

Dvadsaťtriročný stredopoliar sa k ostravskému tímu pripojil v pondelok na zimnom sústredení. V Česku už predtým pôsobil, keď obliekal dres Bohemiansu Praha, odkiaľ sa v roku 2013 vrátil do Trenčína. V strede zálohy Baníku by mal nahradiť krajana Jána Greguša, ktorý odišiel do Jablonca. "Zdobí ho predovšetkým vycibrená technika hry oboma nohami, kreativita, streľba z diaľky a dobré zakončenie. Vie určovať tempo hry a vyžíva sa v ťažkých zápasoch," dodal Balda.