Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Slovan sa opäť pripojí k charitatívnej akcii Vianočná kvapka krvi

Ilustračná snímka. Foto: Kaufland

Celé charitatívne podujatie je určené OZ Deťom pre život, zamerané na pomoc malým bojovníkom, ktorí sa snažia zvíťaziť v náročnom boji s onkologickými ochoreniami.

Bratislava 5. decembra (TASR) - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa už deviaty rok po sebe pripojí k charitatívnej iniciatíve "1000 a 1 kvapka krvi deťom pre život", ktorá už tradične prebieha začiatkom decembra v bratislavskom Primaciálnom paláci.

V piatok od 8.00 h príde darovať krv hlavný tréner tímu Martin Ševela spolu s trénermi z Akadémie ŠK Slovan i ďalšími zamestnancami klubu. Charitatívne podujatie podporí aj aktuálne najlepší ligový strelec Andraž Šporar, ktorý venoval do dražby svoj dres a v piatok ho osobne odovzdá najúspešnejšiemu dražiteľovi.

Celé charitatívne podujatie je určené OZ Deťom pre život, zamerané na pomoc malým bojovníkom, ktorí sa snažia zvíťaziť v náročnom boji s onkologickými ochoreniami.

"ŠK Slovan Bratislava sa už deviaty rok po sebe pripojí k charitatívnej iniciatíve Vianočná kvapka krvi. Darovať krv príde hlavný tréner tímu Martin Ševela, tréneri z našej akadémie, zamestnanci klubu a svoj dres príde úspešnému dražiteľovi osobne odovzdať aj náš hráč Andraž Šporar. Budeme len radi, ak aj ďalší slovanisti prídu darovať krv a pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Už dlhodobo spolupracujeme s OZ Deťom pre život, ktoré pomáha deťom bojujúcim s onkologickými ochoreniami a je iniciátorom tejto charitatívnej akcie. Veríme, že spoločne pomôžeme dobrej veci,“ uviedol v tlačovej správe projektový manažér ŠK Slovan Bratislava Stanislav Kramarič.

Fanúšikovia môžu vydražiť podpísaný dres aktuálne najlepšieho ligového strelca Andraža Šporara. Charitatívna dražba prebieha do štvrtka 6. decembra do 20.00 h na adrese: http://drazba.detomprezivot.sk/