Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Fortunaliga

Potrestané duo El Mahdioui - Sloboda vynechá šláger Trenčín vs. Trnava

Na snímke v bielom Anton Sloboda. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Spartak v tejto sezóne zdolal Trenčanov dvakrát 2:1.

Trnava 9. marca (TASR) - Futbalistom Spartaka Trnava bude v sobotnom zápase 1. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy 2017/18 na ihrisku AS Trenčín chýbať stredopoliar Anton Sloboda, ktorý si odpykáva trest za päť žltých kariet. Z rovnakého dôvodu nebude môcť ich súper počítať s Aschrafom El Mahdiouim.

"Bude to ťažké. Špeciálne pre Trenčín. Ak sa nemýlim, El Mahdioui odohral doteraz plný počet minút. Neviem, ako ho nahradia. Na druhej strane, káder súpera je dobrý, disponuje viacerými možnosťami. Sme na tom rovnako, Greššák je jeden z najlepších, ak nie najlepší centrálny záložník v našej lige," reagoval na vykartovaných kormidelník trnavského Spartaka Nestor El Maestro.

"Všetci si uvedomujeme, že musíme hrať čo najlepšie. Pretože len tak môžeme bojovať o priečky zaručujúce Európu. V Trenčíne to bude náročné. Z našej strany pôjde o behanie a bojovnosť," citoval oficiálny web trnavského klubu slová Lukáša Greššáka, ktorý by mal nastúpiť v základnej zostave namiesto potrestaného Slobodu.

Spartak v tejto sezóne zdolal Trenčanov dvakrát 2:1. Do 10-kolovej nadstavby vstupujú "červeno-čírni" s deväťbodovým náskokom pred Slovanom Bratislava a s veľkou šancou získať vytúžený majstrovský titul, na ktorý čakajú dlhých 45 rokov.