Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Lačného záujem Žiliny potešil: Som šťastný, že som tu

Na snímke Miloš Lačný ešte v drese Slovana Bratislava. Foto: TASR/Martin Baumann

Dvadsaťdeväťročný útočník pred tromi týždňami rozviazal s "Ružou" zmluvu na vlastnú žiadosť, so Žilinčanmi sa dohodol na pôsobení do konca sezóny.

Žilina 12. septembra (TASR) - Slovenský futbalista Miloš Lačný sa po prestupe z MFK Ružomberok do MŠK Žilina túži čo najskôr aklimatizovať v novom mužstve. Presun na štadión pod Dubňom vníma ako krok vpred.

"S trénerom Guľom som bol v kontakte už dlhšie, ale až teraz sa podarilo celý prestup zrealizovať. Som veľmi šťastný. Žilina má najvyššie ambície a ja tiež. Mám za sebou prvý tréning a veľmi mi chutil," uviedol Lačný pre oficiálny web "šošonov".



Dvadsaťdeväťročný útočník pred tromi týždňami rozviazal s "Ružou" zmluvu na vlastnú žiadosť, so Žilinčanmi sa dohodol na pôsobení do konca sezóny. "K angažovaniu Lačného prispeli aj mierne problémy u Yusufa Otubanja a okrem Samuela Mráza sme nemali iné možnosti. Trh s voľnými hráčmi, nakoľko už je po prestupovom termíne, je obmedzený a neponúkal iné možnosti. Preto sme získali Miloša zatiaľ do konca sezóny a následne uvidíme, ako sa bude situácia vyvíjať," vysvetlil manažér MŠK Karol Belaník.