Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Gerebenits predĺžil kontrakt s futbalovou Žilinou do roku 2020

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Erika Ďurčová

O Gerebenitsa sa zaujímali viaceré veľkokluby vrátane Interu Miláno.

Žilina 5. decembra (TASR) - Talentovaný slovenský futbalista Roland Gerebenits bude aj naďalej obliekať dres MŠK Žilina. S vedením úradujúceho majstra sa dohodol na predĺžení spolupráce do 30. júna 2020. O Gerebenitsa sa zaujímali viaceré veľkokluby vrátane Interu Miláno.

"Moje rozhodnutie predĺžiť zmluvu s MŠK sa zrodilo rýchlo, dohodli sme sa iba na podmienkach. Som rád, že sa môžem stále zdokonaľovať v mojom rodnom klube," povedal pre oficiálnu webovú stránku "šošonov" talentovaný mládežnícky reprezentant, ktorý už ako 16-ročný debutoval v tíme trénera Adriána Guľu.

Za žilinské áčko stihol už aj skórovať v pohárových stretnutiach, na konto si pripísal dva góly. "Stále na sebe pracujem, znova chcem byť súčasťou prvého tímu. Po septembrovom otrase mozgu som teraz v "B"-tíme. Rozprávali sme sa s trénerom Guľom a povedal mi, aby som na sebe makal. Rád by ma znova videl v áčku, čiže to je momentálna motivácia," dodal mladý zakončovateľ, ktorý v najbližších dňoch absolvuje menšiu operáciu výrastku na vonkajšej strane chodidla. Do začiatku zimnej prípravy by však mal byť úplne fit.