Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Radványi novým trénerom FK Pohronie

Mikuláš Radványi, archívna snímka. Foto: FOTO TASR/Radovan Stoklasa

Päťdesiatročný Radványi už pôsobil ako tréner v kluboch DAC Dunajská Streda, Spartak Myjava, MFK Frýdek Místek a naposledy v maďarskej prvej lige v Mezőkövesd-Zsóry SE.

Žiar nad Hronom 14. októbra (TASR) - Slovenský futbalový klub FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa predstavil v pondelok nového trénera, ktorým sa stal Mikuláš Radványi. Ten na poste nahradil Jána Rosinského s Rastislavom Urgelom. Fortunaligista o tom informoval na oficiálnom webe.

Päťdesiatročný Radványi už pôsobil ako tréner v kluboch DAC Dunajská Streda, Spartak Myjava, MFK Frýdek Místek a naposledy v maďarskej prvej lige v Mezőkövesd-Zsóry SE. Počas hráčskej kariéry si obliekal na poste útočníka dresy DAC Dunajská Streda, Spartaka Trnava, tiež hrával aj v Nemecku, v Česku a v Rakúsku.

"Na lavičku FK Pohronie nastúpi s cieľmi zachrániť Fortuna ligu a skvalitniť hru mužstva," uviedol nováčik na svojom webe. Pohronie je po jedenástich kolách FL na predposlednom 11. mieste. Na konte má sedem bodov za víťazstvo a štyri remízy.