Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Senica porazila Zlaté Moravce 2:1, Spartak Trnava remizoval s Nitrou

Na snímke stredopoliar Senice Ramiro de Oliveira Hiago v zápase 20. kola futbalovej Corgoň ligy FK Senica - ViOn Zlaté Moravce v sobotu 1. marca 2014. FOTO TASR/Martin Palkovič

Úradujúci majster ŠK Slovan Bratislava vstúpil do jarnej časti futbalovej Corgoň ligy víťazstvom 2:0 nad Duklou Banská Bystrica.

Senica 1. marca (TASR) - V úvodnom jarnom vystúpení sa v Senici predstavili hráči ViOn-u Zlaté Moravce. V domácej zostave sa divákom predstavili traja novici - Mazáň, Gava a Sousa, u hostí navrátilec Karol Pavelka. Senica mala horší vstup do zápasu, v jej hre bolo veľa nepresností a aj preto mali opticky viac loptu na svojich kopačkách hostia. Už v 2. minúte Pavelkovu nepríjemnú strelu k žrdi Šulla vyrazil na roh. Postupom času Seničania hru spresnili, ale celkovo prvému polčasu chýbalo potrebné tempo. Dvakrát skúšal strelecké šťastie Kalabiška, raz mieril vedľa a následne z dobrej pozície nastrelil iba svojho spoluhráča Pirosku. V závere polčasu pohrozili dvakrát aj Moravčania. S Babicovým zakončením zvnútra pokutového územia si Šulla poradil a po Kováčovej strele z hranice šestnástky letela lopta tesne vedľa pravej žrde.

Záhoráci mali výborný vstup do druhého polčasu. Napriek ich aktivite sa mohli ujať vedenia v 47. minúte hostia, po zakončení Pavelku vykopol v poslednej chvíli z bránkovej čiary loptu Mazáň. Prvá gólová možnosť Seničanov v dueli prišla v 50. minúte a hneď z nej padol aj vedúci gól. Piroska vysunul kolmicou Uruguajčana Sosu a ten svoj únik s prehľadom premenil. Už o tri minúty viedli domáci o dva góly. Po rohovom kope Pirosku a Kóňovom zakončení sa lopta odrazila ku Kalabiškovi a ten prestrelil všetkých hráčov stojacich v pätke. Záhoráci mali viacero brejkových situácií, ktoré však už ku gólu neviedli. V 80. minúte neplatil pre ofsajd gól Sosu. V závere dovolili Seničania hosťom zdramatizovať zápas, keď v nadstavenom čase dostal veľa priestoru pred pokutovým územím striedajúci Hadžič a peknou strelou k pravej žrdi znížil na 1:2. Gól však prišiel neskoro, a tak Senica zaknihovala v prvom jarnom vystúpení tri body.

Eduard Pagáč, tréner Senice: "Prvý polčas nebol podľa mojich predstáv. Boli sme málo aktívni, začali sme nervózne. Bol som nespokojný s pohybom i aktivitou. Som rád, že do druhého polčasu vstúpili chalani lepšie. Pomohli nám dva rýchle góly. Potom sa futbal otvoril, mohli sme dať aj tretí. V nadstavenom čase sme inkasovali, čo ma mrzí. Víťazstvo je však pre nás veľmi dôležité."

Branislav Mráz, tréner Zlatých Moraviec: "Sme smutní. Zápas sme stratili v piatich minútach druhého polčasu. Prvý polčas sme mali pod kontrolou, škoda nepremenených príležitostí. Začiatok druhého polčasu nám nevyšiel. Kontaktný gól prišiel neskoro, víťazstvo domácich je zaslúžené."



Stretnutie Trnavy a Nitry skončilo bezgólovou remízou

Posilnená Nitra začala v Trnave nebojácne a útočne, čím domácich čiastočne zaskočila. Už v 2. minúte sa zranil domáci stopér Tóth, ktorého neskôr vystriedal Banovič. Domáci postupne získali územnú prevahu, no proti zhustenej obrane Nitry sa za celý polčas nedokázali presadiť. Okrem niekoľkých nevydarených pokusov stojí za zmienku len jediná nebezpečná strela, ktorú vyslal v 38. minúte Vlasko, no brankár Putnocký si s ňou bez problémov poradil.

Na snímke Na snímke tréner FC Nitra Ladislav Hudec v zápase 20. kola futbalovej Corgoň ligy Spartak Trnava - FC Nitra v sobotu 1. marca 2014.
FOTO TASR/Lukáš Grinaj
Na začiatku druhého polčasu hneď z prvého útoku domácich nebezpečne vystrelil Procházka len tesne nad brvno brány Nitry. V 50. minúte vyrazil Putnocký bombu Szaba len pred seba, no dobiehajúci Procházka trafil len do nitrianskeho gólmana. Trnavčania v priebehu druhého dejstva spresnili a zrýchlili hru, gólovo sa však nedokázali presadiť. V 70. minúte fauloval Kostelný prenikajúceho Schranza a po druhej ŽK videl následne aj červenú. Trnavčania nedokázali zužitkovať ani početnú prevahu o jedného hráča v poli a vypracovali si iba jednu sľubnú šancu. Po prieniku Vlaska mieril Procházka vysoko nad. Stretnutie sa nakoniec skončilo zaslúženou bezgólovou remízou.

Juraj Jarábek, tréner Trnavy: "Takýto zápas som presne očakával. Stretnutie ukázalo, že Nitra posilnená viacerými hráčmi nebude fackovacím panákom. Hráči hostí boli dobre organizovaní, nám náš cieľ narušilo zranenie Tótha na začiatku duelu. Za celý čas sme nedokázali dať gól a vylúčenie v druhom polčase nám viac ublížilo ako pomohlo. Nehrali sme po krajoch a gólovo sme sa nepresadili. Na záver musím ešte poznamenať známu vec, že futbal bez divákov je hotová tragédia."

Ladislav Hudec, tréner Nitry: "Moje veľké uznanie patrí hráčom, pretože ešte vo štvrtok sme nevedeli, s akým mužstvom do Trnavy pôjdeme. Mali sme spoločne iba dva tréningy a napriek tomu sme podali bojovný výkon. Po výlúčení Kostelného som mal trošku obavu, ale hráči dokázali vybojovať v Trnave bod, ktorý je pre nás veľkou odmenou."



Slovan porazil Duklu Banská Bystrica 2:0

Úradujúci majster a jesenný líder ŠK Slovan Bratislava vstúpil do jarnej časti futbalovej Corgoň ligy 2013/2014 víťazstvom 2:0 nad Duklou Banská Bystrica. Skóre sobotňajšieho stretnutia na Pasienkoch otvoril v 10. minúte guinejský technik Seydouba Soumah, ktorý bol v 59. minúte aj pri zrode gólovej akcie kapitána Igora Žofčáka.

Na snímke vľavo hráč Dukly Fabián Slančík a hráč Slovana Miloš Josimov v zápase 20. kola futbalovej Corgoň ligy Slovan Bratislava - Dukla Banská Bystrica v Bratislave v sobotu 1. marca 2014.
FOTO TASR/Štefan Puškáš
Dukla prišla do Bratislavy s mladým neskúseným mužstvom, ktoré sa ani nestihlo poriadne "oťukať" a od 10. minúty prehrávalo. Po peknej priamočiarej akcii naservíroval Grendel do tutovky Soumahovi a ten prízemnou strelou nedal Budinskému šancu - 1:0. Predtým bol v dvoch dobrých šanciach Peltier, do tretice v 17. minúte nedočiahol na Bagayokov strieľaný center a epizódne sa o slovo prihlásili hostia. Z ich ofenzívnej snahy však vyžmýkali iba sériu rohov, ktoré pre Slovan neznamenali veľké nebezpečenstvo. Na stave nič nezmenil ani tvrdý pokus Slančíka, ktorý musel Perniš vyboxovať na roh. Po pol hodine sa opäť Slančík ocitol v dobrej šanci, ale vystrelil slabo. Domácich vedenie uspokojilo a prvopolčasové dianie sa utopilo v priemere, na ďalšie šance čakali diváci márne.

Takmer štvrťhodinu trvalo obom mužstvám, kým sa prebrali z letargie, no akcia z 59. minúty ľuďom na tribúnach konečne priniesla úsmev na tvár. Hráč zápasu Soumah sa v strede poľa typickým spôsobom preštrikoval cez troch protihráčov a prihrávkou našiel Žofčáka. Kapitán Slovana mal dostatok času, aby umiestnil loptu presne k pravej žrdi - 2:0. Zápas však po tomto momente znova zapadol po pokojného tempa. Slovan aj bez Gorosita, Milinkoviča, Vitteka a Fořta získal povinné tri body, ale herne nepredviedol výkon, ktorým by mal pritiahnuť diváka. Bystričania na viac nemali, v rámci svojich možností so cťou vzdorovali topfavoritovi na titul.

Jozef Valovič, tréner Slovana Bratislava: "Dnešný zápas bol o nasadení a bojovnosti. Terén bol ťažký, čo nevyhovovalo našim hráčom, ktorí sú skôr technické typy. Som rád, že v druhom polčase sme sa Bystričanom vyrovnali aj z hľadiska bojovnosti. Dosiahli sme zaslúžené a cenné víťazstvo, ale určite sa treba zlepšovať. Dnes nám chýbali silní hráči v ofenzíve Vittek aj Milinkovič, ale nahradili ich ostatní. Som rád, že rastie forma Soumaha, ktorý strelil gól a druhý pripravil."

Norbert Hrnčár, tréner Dukly B. Bystrica: "V príprave na zápas sme hráčom počas celého týždňa prízvkovali, že keď chceme byť úspešní, musíme na Slovane streliť gól. Prejavila sa kvalita a skúsenosti Slovana, ktorý využil svoje šance a preto vyhral."



Futbalisti Žiliny podľahli Trenčínu 1:2

Tréner Žiliny Adrián Guľa sa vôbec prvýkrát predstavil v Trenčíne po jeho letnom odchode. V úvodných momentoch duelu sa oba tímy iba oťukávali. V 9. minúte sa uvoľnil Jelič a jeho strela z hranice šestnástky preverila Volešákovu pozornosť. To však bolo na dlhý čas všetko. Po 25 minútach hry chyboval Rundič, loptu mu vypichoval William, prihral ju nikým nekrytému Káčerovi, no jeho pokus smeroval len do stredu brány. Šancu otvoriť skóre na domácej strane mal Malec, ktorého vysunul dlhým výkopom Volešák. V poslednej chvíli však pred ním na dvakrát dokázal situáciu zachrániť Krnáč. Žilinčania sa ujali vedenia po pol hodine hry. Rundič sa nedohodol s Volešákom a William poľahky otvoril skóre. Vyrovnať mohol z priameho kopu Mišák, z dobrej pozície však tesne minul.

Na snímke vľavo hráč Trenčína Tomáš Malec uprostred hráč Žiliny Ernest Olivier v zápase 20. kola futbalovej Corgoň ligy AS Trenčín - MŠK Žilina v sobotu 1. marca 2014 v Trenčíne.
FOTO TASR/Radovan Stoklasa
Trenčania vstúpili do druhého polčasu aktívnejšie. V 49. minúte Holúbekovu strelu z hranice šestnástky zneškodnil Krnáč. V nasledujúcich minútach si zverenci Martina Ševelu vytvorili zlepšeným pohybom tlak. V 66. minúte vyviezol loptu Madu, Malec ju priťukol do čistej šance Mišákovi, no Krnáč bol rýchlejší. O chvíľu sa uvoľnil Malec a z 8 metrov netrafil priestor brány.

V 72. minúte po ľavej strane potiahol loptu striedajúci Simon, prihral ju do šance Malecovi, jeho zakončenie Krnáč vyrazil iba pred de Maceda, ktorý do prázdnej brány vyrovnal. O chvíľu mohli strhnúť vedenie na domácu stranu Mondek i Mišák. Chýbalo im však viac rozvahy v zakončení. Desať minút pred koncom mal rozhodnutie na kopačke čerstvý Mihalík. Z ľavej strany ale minul bránu. O päť minút ostal na hranici pokutového územia voľný Škvarka, vyznamenal sa Čögley, ktorý jeho prudkú loptu zblokoval. V 86. min Škvarka zoči-voči Volešákovi neuspel. Víťazný
gól napokon strelil Mondek v nadstavenom čase po Simonovom prízemnom centri.



Ivan Vrabec, tréner AS Trenčín: "Náš vstup do duelu nebol taký, aký sme si predstavovali. Žilina bola prvý polčas lepším mužstvom. Nevyhrávali sme súboje, boli sme pomalší. Druhú našu chybu aj potrestala. V kabíne sme si cez polčas povedali, že sa nič nedeje a máme na zvrat. Chlapci od prvej chvíle druhého polčasu išli za obratom. Vsadili sme všetko na výhru, ku ktorej nám pomohli aj dobre načasované striedania."

Adrián Guľa, tréner MŠK Žilina: "Mali sme veľmi dobrý vstup do zápasu. Strelili sme gól, mali sme šancu po vysunutej obrane. V druhom polčase mal príležitosť Jelič a Guba. Potom sa domáci dostali do zápasu a vyrovnali. Zápas sme mohli vyhrať, tlačili sme sa do víťazstva. Naše príležitosti sme do siete nedokázali upratať, domáci sa presadili v súboji jeden na jedného a bol koniec zápasu."



Dunajská Streda remizovala s Košicami

Na snímke zľava Dario Kristo, Roman Gergel (obaja DAC) a vpravo Miroslav Viazanko (MFK).
FOTO TASR/Edmund Örzsik
V súboji posledného s deviatym tímom tabuľky hneď v úvode zaujal fakt, že sa skončil bojkot domácich fanúšikov. Tí z väčšej časti nesledovali jesenné zápasy kvôli praktikám iránskeho majiteľa klubu. Viac iniciatívy mali spočiatku na svojich kopačkách domáci hráči. Bránu hostí ohrozili v 7. minúte Ujlaky a v 28. min aj Szabó, no bez gólového efektu. Hostia sa dostali do šance po polhodine hry, keď nebezpečnú strelu Viazanka v poslednej chvíli odkopol pred prázdnou bránou na roh Straka. Hralo sa pomerne tvrdo, rozhodca musel v prvom polčase potrestať za fauly až päť hráčov.

V 51. minúte musel predčasne odísť pod sprchy hosťujúci Djordjevič, keď za faul na Szaba videl najskôr druhú žltú, a potom aj červenú kartu. Skúsenejší hostia nedovolili umnou a kombinačnou hrou presilovku využiť. Dunajskej Strede chýbal systém, väčšia presnosť v kombinácii, ale aj zakončení.

Mikuláš Radványi, tréner Dunajskej Stredy: "Chceli sme vyhrať. Máme však v mužstve veľa mladých hráčov, veľa nových. Niektorých z nich som videl dokonca v piatok prvýkrát. Aj preto ešte hra tímu nebola podľa mojich predstáv, potrebujeme čas. Ak sa chytí niektorý z útočníkov, začneme zbierať body."

Radoslav Látal, tréner Košíc: "V prvom polčase sme hrali pomerne dobre, nevychádzali nám len finálne prihrávky. Po vylúčení sme sa museli sústrediť najmä na bránenie. Vyšlo nám to, domácich sme do vážnejšej šance nepustili. Každý získaný bod na ihrisku súpera sa počíta."

Ružomberok porazil Myjavu 3:0

Úvod zápasu sa niesol v znamení množstva súbojov v strede poľa. Prvú strelu do priestoru brány vyslal v 11. minúte Pekár, Kováč ju však zneškodnil. Skóre zápasu sa po prvýkrát menilo v 18. minúte, z ľavej strany zacentroval Ďubek a Zošák z voleja rozvlnil sieť. Individuálnu akciu previedol po polhodine hry Pekár, prešiel z polovice ihriska až pred súperovu šestnástku, jeho strela však minula terč.

Radosť hráčov Ružomberka po treťom góle v zápase 20. kola futbalovej Corgoň ligy.
FOTO TASR/Radovan Stoklasa
Ružomberčania mali po zisku lopty rýchly prechod do útoku, podobne aj v 39. minúte Ďubekova strela z dobrého uhla bola nakoniec zblokovaná. O minútu pálil na druhej strane po rohovom kope Daniel, lopta zaletela tesne vedľa. V 44. minúte sa vyhol ofsajdu Almaský, vo vnútri pokutového územia si poradil s Černáčkom a presnou strelou zvýšil náskok svojho tímu - 0:2. V nadstavenom čase ešte po kontre unikol Ďubek, bránu však prestrelil.

V 50. minúte zahrával priamy kop z 20 metrov Bruško, ale lopta tesne minula priestor troch žrdí. O štvrťhodinu neskôr sa opäť radovali hráči hostí, prihrávku za obranu využil na strelenie gólu Zreľák. V 75. minúte centrovaná lopta nečakane skočila pred Solničkom a dvakrát orazítkovala brvno. Následne si musel s nepríjemným centrom Pekára poradiť Kováč. Desať minút pred koncom prenikol Ďubek až do zakončenia, lopta v neprehľadnej situácii skončila mimo. Ružomberok zaknihoval na úvod jari jasný triumf 3:0 na trávniku Myjavy.



Radúz Dorňák, tréner Myjavy: "V dnešnom zápase sme produkovali vysoký počet nevynútených chýb, ktoré nás stáli priestor. Vedeli sme, že Ružomberok má veľkú silu v ofenzíve, čo potvrdil vysokou efektivitou, rýchlym prechodom do útoku. Súper sa dostal po prvom a najmä druhom góle do psychickej výhody. My sme chceli do konca prvého polčasu aspoň skorigovať výsledok, no to sa nám nepodarilo. Snažili sme sa v polčase situáciu analyzovať a riešiť konštruktívne bez zvýšeného hlasu. Myslím, že náš výkon v druhom polčase už bol futbalovejší. Do čoho sme však kopli, to sa nám nepodarilo. Ružomberok zvíťazil zaslúžene."

Jozef Vukušič, tréner Ružomberka: "Z našej strany to bol dobrý zápas, dôležité víťazstvo. Mali určité problémy so zostavou, vypadli nám viacerí hráči, o to viac je víťazstvo cennejšie. Dôležité bolo, že sme strelili prvý gól v tomto zápase, a potom sme sa dostali do hry. Jedinú slabšiu fázu zápasu sme mali po polčase, možno 15 minút, ale, paradoxne, dali sme tretí gól na konci tohto úseku. Za stavu 3:0 pre nás bolo o zápase rozhodnuté."



FK Senica - ViOn Zlaté Moravce 2:1 (0:0)
Góly: 50. Sosa, 53. Kalabiška - 90.+1 Hadžič. Rozhodoval: Samotný, ŽK: Piroska - Chrappan, P. Majerník, 1728 divákov
Zostavy a striedania:
FK Senica: Šulla – Roberto, Pavlík, Gava, Mazáň - Kóňa - Hiago (69. Slinkin), Jirásek (76. Opiela), Piroska, Kalabiška - Sosa (87. Kosorín)
FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Candrák, Chrappan, P. Majerník, Chren - Bolinha, Orávik (61. Pribula), Babic, L. Kováč, Mazan (82. Hadžič) - Pavelka (73. L. Szabo)

Spartak Trnava - FC Nitra 0:0
Rozhodoval: Kružliak, ŽK: Kuračka, Banovič, Čarnota - Kostelný. ČK: 70. Kostelný (Nitra - po druhej ŽK), bez divákov
Zostavy a striedania:
FC Spartak Trnava: Kneževič – Sabo, Čarnota, M. Tóth (6. Banovič), Ciprys (82. Vyskočil) - Schranz, Kuračka, Procházka, Gašparík - Vlasko, Mikovič (46. Hodek)
FC Nitra: Putnocký – Kolbas, Kostelný, Pillár, Boszorád - Harbuľák - Špalek, Kutra (61. Čery), Augustín (68. Šmehyl) - Mikuš, Kleber (89. Kemlage)

Slovan Bratislava - Dukla Banská Bystrica 2:0 (1:0)
Góly: 10. Soumah, 59. Žofčák. Rozhodoval: Chmura, ŽK: Kolčák - Podstavek, 1918 divákov.
zostavy a striedania:
Slovan: Perniš - Bagayoko, Kolčák, Niňaj, Josimov - Kladrubský - Žofčák, Grendel (81. Hudák), Soumah - Halenár (72. Bagi), Peltier (85. Mészáros)
Banská Bystrica: Budinský - Vajda, Nosko, Podstavek (73. Teixeira) - Ľupták, Považanec (84. Plavšič) - Kliment, Chrien, Peňaška (73. Savič) - Rejdovian, Slančík

AS Trenčín - MŠK Žilina 2:1 (0:1)
Góly: 72. de Macedo, 90. Mondek - 30. William. Rozhodoval: Vnuk, ŽK: Mondek, Ramon - Králik, 3542 divákov
Zmeny a striedania:
AS Trenčín: Volešák – Čögley, Kleščík, Rundič (35. Ramon), Madu – Bero (66. Simon) – van Kessel (57. De Macedo), Holúbek, Mišák, Mondek – Malec
MŠK Žilina: Krnáč – Mabouka, Škriniar, Králik, Hučko – Pečovský – Jelič (80. Mihalík), Káčer, Škvarka (89. Jurčo), Guba (69. Čmelík) – William

DAC 1904 Dunajská Streda - MFK Košice 0:0
Rozhodoval: Trutz, ŽK: Krišto, Čaušič, Straka, Nguekam - Sekulič, Djordjevič, Šinglár, Viazanko, ČK: 51. Djordjevič (Košice - po druhej ŽK), 3225 divákov
Zostavy a striedania:
FK DAC Dunajská Streda: Penksa – Turňa, Čaušič, Pet. Majerník, Szabó - Straka, Ujlaky, Krišto (57. Valenta), Gergel, Brašeň - Szarka (77. Nguekam)
MFK Košice: Tofiloski – Kavka, Bašista, Sekulič - Šinglár - Viazanko, Bukata (90.+3 Pačinda), Korijkov, Djordjevič - O. Diaby (77. Ostojič), Novák (90. Haskič)

Spartak Myjava – MFK Ružomberok 0:3 (0:2)
Góly: 19. Zošák, 44. Almaský, 65. Zreľák. Rozhodoval: Hrčka, ŽK: Bartoš (Ružomberok), 1730 divákov
Zostavy a striedania:
Spartak Myjava: Solnička – Siva, Častulín, Černáček, Kumančík – Daniel, Bruško (79. Kováč), Marček, Pekár, Duga (46. Oršula) – Urgela (80. Kosík)
MFK Ružomberok: Kováč – Lupták, Práznovský, Greššák, Maslo – Zreľák, Bartoš, Nagy, Zošák (89. Serečin) – Ďubek (87. Lovás), Tawamba Kana (36. Almaský)

Poradie strelcov Corgoň ligy po stretnutiach 20. kola
Po stretnutiach 20. kola futbalovej Corgoň ligy 2013/2014 sú na čele rebríčka strelcov traja hráči s 11 gólmi: bývalý Ružomberčan Miloš Lačný (Kairat Almaty), Kamerunčan v službách Ružomberka Léandre Gaël Tawamba Kana a Tomáš Malec (Trenčín).

Najlepší strelci CL 2013/2014 po stretnutiach 20. kola:
11 gólov: Miloš Lačný, Léandre Gaël Tawamba Kana (obaja Ružomberok), Tomáš Malec (Trenčín)
10 gólov: Pavel Fořt (Slovan Bratislava)
8 gólov: Pavol Jurčo (Banská Bystrica)m Štefan Pekár (Myjava), Gino van Kessel (Trenčín), Juraj Piroska (Senica)
7 gólov: Fanendo Adi (Trenčín), Róbert Pich (Žilina), Erik Pačinda (Košice), Tomáš Ďubek (Ružomberok), Martin Pribula (Zlaté Moravce), Róbert Vittek (Slovan Bratislava)
6 gólov: Fabián Slančík (Banská Bystrica), William Alves de Oliveira (Trenčín 5/Žilina 1),
5 gólov: Andrej Hodek, Erik Sabo (obaja Trnava), Ondrej Duda (Košice), Michal Pintér (Zlaté Moravce), Cléber Silva Nascimento (Nitra)
4 góly: Samuel Štefánik, Haris Hajradinovič, Karol Mondek (všetci Trenčín), Marko Milinkovič, Juraj Halenár, Igor Žofčák (všetci Slovan Bratislava), Peter Šulek (Myjava), Jaroslav Diviš, Hiago de Oliveira (obaja Senica), Miroslav Viazanko (Košice), Ján Vlasko (Trnava), Adam Zreľák (Ružomberok)
3 góly: Henrich Benčík (Nitra), Milan Jirásek (Senica), Serge Akakpo, Viktor Pečovský, Jakub Paur (všetci Žilina), Matúš Marcin, Patrik Vajda, Jakub Považanec (všetci Banská Bystrica), Ľubomír Urgela (Myjava), Jakub Paur (Žilina), Branislav Niňaj (Slovan Bratislava)
2 góly: Boris Turčák (Nitra), Oumar Diaby, Nermin Haskič, Ján Novák (všetci Košice), Matej Jelič, Tomáš Majtán (Žilina), Karol Mészáros, Mamadou Bagayoko, Jiří Kladrubským Seydouba Soumah (všetci Slovan Bratislava), Roman Častulín, Milan Ferenčík, Peter Sládek, Pavol Kosík, Erik Daniel, Martin Černáček, Matej Siva (všetci Myjava), Peter Kleščík, Jakub Holúbek (obaja Trenčín), Tomáš Poznar, Roman Procházka, Peter Štepanovský, Ján Chovanec (všetci Trnava), Michal Peňaška, Jakub Brašeň, Dionatan Teixeira (všetci Banská Bystrica), Peter Orávik, Michal Obročník (obaja Zlaté Moravce), Michal Gašparík, Ákos Szarka (obaja Dunajská Streda), Petr Pavlík, Jan Kalabiška (obaja Senica), Mário Almaský (Ružomberok)
1 gól: Lester Peltier, Filip Hlohovský (obaja Slovan Bratislava), Branislav Fodrek, Muris Mesanovič, Peter Majerník, Noe Achille Kwin (všetci Dunajská Streda), Alexander Jakubov, Martin Zeman, Juvhel Tsoumou, Tomáš Kóňa, Lamine Diarrassouba, Jakub Kosorin, Sebastian Sosa (všetci Senica), Martin Klabník, Martin Mikovič, Ivan Schranz, Jozef Adámik (všetci Trnava), Boris Sekulič, Martin Bukata, Peter Šinglár, Peter Kavka (všetci Košice), Tomáš Hučko, Jozef Piaček, Ernest Mabouka, Babatounde Issiaka Bello, Michal Škvarka, Jaroslav Mihalík, Martin Králik (všetci Žilina), Patrik Sabo, Samir Nurkovič, Lukáš Kováč, Ľubomír Bernáth, Lukáš Szabó, Martin Babic, Peter Mazan, Martin Chren (všetci Zlaté Moravce), Vladimír Kukoľ, Filip Lukšík, Peter Kuračka, Lukáš Pelegríni (všetci Myjava), Peter Maslo, Martin Nosek, Lukáš Lupták, Štefan Zošák (všetci Ružomberok), Miloš Šimončič, Vratislav Gajdoš, Marek Dubeň, Eric Barosso Sánchez, Adrián Čermák, Martin Boszorád, Tomáš Bagi (všetci Nitra), Branislav Ľupták, Matej Podstavek (obaja Banská Bystrica), Patrik Mišák, Ramón Rodriquez da Silva (obaja Trenčín)

Vlastné góly:
2: Matej Siva (Myjava)
1: Marek Dubeň, Peter Mičic (obaja Nitra), Dionatan Teixeira (Banská Bystrica), Petr Pavlík (Senica)