Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Tieto tatárske omáčky sťahujú zo slovenského trhu

Ilustračná snímka Foto: TASR/Pavol Remiaš

Hoci je konzumácia týchto tatárskych omáčok bezproblémová, niektorí zákazníci môžu zaznamenať odlišnú chuť alebo vzhľad.

Bratislava 28. novembra (TASR) - Spoločnosť Unilever SR zaznamenala v predajnej sieti niekoľko šarží tatárskej omáčky Hellmann’s, ktorých chuť a štruktúra sa líši od štandardného výrobku. Teraz tieto balenia nahrádza novými produktmi, ktoré zodpovedajú kvalitatívnym požiadavkám firmy. Hoci je konzumácia týchto tatárskych omáčok bezproblémová, ako uvádzajú v dnešnej informácii, ktorú poskytli TASR, niektorí zákazníci môžu zaznamenať odlišnú chuť alebo vzhľad.

Keďže kvalita výrobkov je pre spoločnosť prioritou, rozhodla sa firma šarže, ktoré nezodpovedajú vysokým nárokom na produktový rad tatárskych omáčok Hellmann’s, vymeniť za nové produkty, ktoré kvalitatívne štandardy spĺňajú.

Spoločnosť ubezpečuje zákazníkov, že konzumácia týchto výrobkov nepredstavuje zdravotné riziko, hoci môžu chutiť alebo vyzerať odlišne ako zvyčajne. Podrobné informácie nájdu spotrebitelia na webových stránkach www.hellmanns.sk, kde sú uvedené aj čísla produktových šarží, ktorých sa toto oznámenie týka. Spotrebitelia môžu tiež kontaktovať zákaznícku linku na čísle 0850 123 850 alebo využiť e-mailovú adresu infolinka@unilever.com, aby sa dozvedeli, akým spôsobom si môžu už zakúpený výrobok vymeniť za nový.

Tatárskych omáčok z iných číselných šarží, ako sú tie uvedené na webovej stránke, alebo akýchkoľvek ďalších produktov značky Hellmann’s sa toto opatrenie netýka a ich kvalita nie je nijako ovplyvnená.