Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

Vo Volkswagene, kde prebieha ostrý štrajk, niekto nahlásil bombu

Na snímke pracovníci automobilky Volkswagen Slovakia (VW SK), ktorí vstúpili do ostrého, časovo neobmedzeného štrajku v utorok 20. júna 2017 v Bratislave. Foto: TASR - Michal Svítok

V Bratislave dnes nachvíľu evakuovali aj obchodné centrum Aupark, nachádza sa tam pobočka Tatrabanky.

Bratislava 20. júna (TASR) - Vo Volkswagene v Bratislave niekto nahlásil bombu, rieši to polícia. V závode aktuálne prebieha časovo neobmedzený ostrý štrajk.



"Prijímame potrebné opatrenia," povedala pre TASR hovorkyňa firmy Lucia Kovarovič Makayová. Policajti robia v priestoroch pyrotechnickú prehliadku, zamestnancov museli zo závodu evakuovať.

"Oznámenie o bombe v priestoroch jednej z hál sme prijali krátko po 17.00 h," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková s tým, že robia všetky bezpečnostné opatrenia "na ochranu života, zdravia a majetku obyvateľov".

Bombu dnes nahlásili aj v presne nešpecifikovanej pobočke dvoch bankových spoločností v Bardejove, Prešove a Bratislave. Policajti preto v mestách urobili potrebné opatrenia. Má ísť o Tatrabanku, podľa informácií TASR i Reiffeisenbank.

V Bratislave dnes nachvíľu evakuovali aj obchodné centrum Aupark, nachádza sa tam pobočka Tatrabanky.