Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislavský kraj

TRAGÉDIA V BLATNOM: Nákladné auto zrazilo dve dievčatá

Ilustračné foto. Foto: TASR/Lukáš Valentovič

Pred vyznačeným priechodom pre chodcov dostal vodič nákladného motorového vozidla pravdepodobne šmyk, po ktorom došlo k stretu s dvoma maloletými chodkyňami.

Blatné/Bratislava 8. januára (TASR) - Polícia vyšetruje utorkovú dopravnú nehodu v obci Blatné (okres Senec), pri ktorej nákladné auto zrazilo dve maloleté chodkyne. K nehode došlo popoludní na Hlavnej ulici v smere od Trnavy do Senca.

"Podľa doterajších informácií pred vyznačeným priechodom pre chodcov dostal vodič nákladného motorového vozidla pravdepodobne šmyk, po ktorom došlo k stretu s dvoma maloletými chodkyňami, ktoré stáli v tesnej blízkosti priechodu pre chodcov," uviedla pre TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Jedno z dievčat ošetrili záchranári na mieste, druhé bolo prevezené do jednej z bratislavských nemocníc. "Záchranári ošetrili zranenú maloletú osobu a transportovali ju do Národného ústavu detských chorôb v Bratislave," doplnila Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR. Keďže ide o dieťa, bližšie informácie k jeho stavu záchranári nemôžu poskytnúť.

Dychová skúška nepotvrdila alkohol u vodiča nákladného auta, polícia mu však zadržala vodičský preukaz. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.