Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislavský kraj

HĽADAJÚ SVEDKOV: V Bratislave sa zrazilo auto s linkovým autobusom

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o zistenie svedkov dopravnej nehody osobného motorového vozidla s diaľkovým autobusom, ku ktorej došlo 5. decembra 2017 v Bratislave. Foto: TASR - KR PZ Bratislava

V čase o 05.55 h sa na ulici Cesta na Senec v smere do centra mesta zrazilo osobné motorové vozidlo zn. Smart s diaľkovým autobusom červenej farby smerujúcim z Chorvátskeho Grobu do Bratislavy.

Bratislava 20. decembra (TASR) - Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o zistenie svedkov dopravnej nehody osobného motorového vozidla s diaľkovým autobusom, ku ktorej došlo 5. decembra tohto roku v Bratislave. Podľa doterajších informácií polície sa v čase o 05.55 h na ulici Cesta na Senec v smere do centra mesta zrazilo osobné motorové vozidlo zn. Smart s diaľkovým autobusom červenej farby smerujúcim z Chorvátskeho Grobu do Bratislavy.

"Svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom mieste priebeh a okolnosti tejto dopravnej nehody, ktoré by prispeli k jej objasneniu, vyzývame, aby sa osobne prihlásili na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu so sídlom na Račianskej ulici, prípadne na bezplatnom čísle polície 158 alebo na čísle 09610 39 565," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.