Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Bratislavský kraj

Na poriadok cez štvrtkové protesty v Bratislave dohliadne aj polícia

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Začiatok protivládneho protestu je naplánovaný na 18.00 h na Námestí SNP. Premávka električiek bude presmerovaná na obchádzkové trasy.

Bratislava 31. januára (TASR) - Na verejný poriadok počas štvrtkových (1. 2.) protestov dohliadne v Bratislave i mestská polícia. Okrem protivládneho protestu je avizované aj zhromaždenie a pochod na podporu ministerky kultúry. Mestská polícia v Bratislave o tom informovala na sociálnej sieti.

Začiatok protivládneho protestu je naplánovaný na 18.00 h na Námestí SNP. Premávka električiek bude presmerovaná na obchádzkové trasy. "V rovnakom čase sa uskutoční zhromaždenie a pochod ulicami Starého Mesta na podporu ministerky kultúry, ktorý vyvrcholí na Suchom mýte, teda bezprostredne v blízkosti druhého podujatia," priblížila polícia.

Mestskí policajti posilnia dozor nad ulicami aj prostredníctvom kamerového systému. "Kamery slúžia mestskej polícii a Policajnému zboru nie len na prevenciu priestupkov a trestných činov, ale záznamy z nich môžu byť použité aj ako dôkaz," podotkla polícia. Oblasť námestia bude kontrolovať z výšky i prostredníctvom dronu.