Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislavský kraj

Lupič si z bratislavskej pobočky banky odniesol tisíce eur

Ilustračné foto lúpeže Foto: TASR

Lúpežné prepadnutie sa odohralo v pobočke banky na Karadžičovej ulici v Bratislave. Po ozbrojenom mužovi polícia stále pátra.

Bratislava 14. marca (TASR) - Policajti pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia v pobočke banky na Karadžičovej ulici v Bratislave. Ozbrojený muž vošiel do jej priestorov o 9.15 h a od zamestnankyne žiadal vydanie finančnej hotovosti. Z pobočky si odniesol niekoľko tisíc eur. Po lúpeži ušiel smerom na Trnavské mýto. Prepadnutie sa zaobišlo bez zranení, v inkriminovanom čase sa v pobočke nenachádzal žiaden klient.

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po páchateľovi. Ide o muža vo veku nad 30 rokov. Ozbrojený bol krátkou guľovou zbraňou, časť tváre si prekrýval bielou šatkou, na hlave mal šiltovku bielej farby. Oblečené mal modré rifle, tmavú bundu, pod ňou mikinu šedej farby a pravdepodobne červené tričko. Peniaze si odniesol v igelitovej taške. Akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Informácie poskytla Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.