Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

TRPEZLIVOSŤ NA CESTÁCH: V Bratislave a okolí sa zdržíte do 25 minút

Na archívnej snímke tvoriaca sa dopravná kolóna na Trnavskom mýte v Bratislave 3. septembra 2018. Foto: TASR/Pavol Zachar

Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje na nehodu na 18. km diaľnice D1 z Bratislavy do Senca.

Bratislava 4. septembra (TASR) - Vodiči jazdiaci v Bratislave a jej okolí hlásia na viacerých úsekoch zdržanie v kolónach desať až 25 minút. Zhustená premávka je najmä na diaľničnom obchvate zo Zlatých pieskov po Prístavný most, na Trnavskej ceste, Račianskej, Vajnorskej a Šancovej ulici.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje na nehodu na 18. km diaľnice D1 z Bratislavy do Senca. Rovnako aj na dopravné obmedzenie a tvorbu kolón pre výstavbu diaľničnej križovatky Triblavina neďaleko hlavného mesta. Stella centrum informuje o kolónach a zdržaní do 25 minút na diaľnici D2 za Stupavou v smere do Bratislavy, v hlavnom meste na Račianskej v smere do centra, vo Vajnoroch smerom do centra, v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy. Taktiež v Moste pri Bratislave, v Ivanke pri Dunaji, za Studeným a Miloslavovom v smere do Bratislavy. Zelená vlna RTVS upozorňuje aj na nehodu v Rovinke smerom do Bratislavy. Vodiči by si mali dávať pozor aj na cestárov na diaľnici D2 za Stupavou v smere do hlavného mesta.