Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Výstavba električkovej trate obmedzí cez víkend vodičov v Bratislave

Na snímke výstavba električkovej trate v bratislavskej Petržalke 7. apríla 2014 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

V sobotu bude na 24 hodín úplne uzavretá cesta I/2 na Einsteinovej ulici v celom profile v smere na Brno. V nedeľu sa zas na celý deň uzavrie diaľnica D1 pri bratislavskom Auparku.

Bratislava 7. novembra (TASR) - Vodiči v Bratislave musia tento víkend pre výstavbu električkovej trate počítať s dopravnými obmedzeniami. V sobotu (8.11.) bude na 24 hodín úplne uzavretá cesta I/2 na Einsteinovej ulici v celom profile v smere na Brno. V nedeľu (9.11.) sa zas na celý deň uzavrie diaľnica D1 pri bratislavskom Auparku. TASR o tom informovala vedúca referátu mediálnej komunikácie hlavného mesta SR Bratislavy Daniela Rodinová.

V sobotu bude od polnoci uzavretá komunikácia od Mosta Apollo po Most SNP. Na druhý deň v nedeľu od polnoci sa v oboch jazdných pruhoch úplne uzatvorí diaľnica D1 pri Auparku. Obchádzková trasa bude vyznačená dočasným dopravným značením a vedená po súbežných pozemných komunikáciách.

"Dôvodom týchto uzáver je montáž prefabrikovaných nosníkov na nosnú konštrukciu mosta," spresnila hovorkyňa spoločnosti Eurovia SK Lenka Kubejová.