Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

V Ružinove zhorelo auto, pravdepodobne ho zapálili úmyselne

Ilustračná snímka. Foto: TASR/KR HaZZ v Trenčíne

Podľa policajných informácií sa plamene rozšírili z horiaceho auta Škoda Rapid s martinskou značkou na vedľa stojaci Ford Focus.

Bratislava 14. januára (TASR) - Požiar auta v bratislavskom Ružinove, ku ktorému došlo v nedeľu (13. 1.) v noci, pravdepodobne založili úmyselne. Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s trestným činom poškodzovania cudzej veci. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

"Oznámenie o požiari sme prijali v nedeľu v nočných hodinách krátko po 23.30 h. Hliadka Policajného zboru hodnovernosť prijatého oznámenia potvrdila. Na mieste sa už nachádzali príslušníci Hasičského a záchranného zboru, ktorí požiar uhasili," priblížila.

Podľa policajných informácií sa plamene rozšírili z horiaceho auta Škoda Rapid s martinskou značkou na vedľa stojaci Ford Focus. "Podľa zisťovateľa príčin požiarov bol požiar s najväčšou pravdepodobnosťou založený úmyselne. Škoda spôsobená na vozidlách sa v súčasnosti vyčísľuje," doplnila Mihalíková. Presné príčiny a okolnosti požiaru sú v súčasnosti podľa jej slov predmetom vyšetrovania.