Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislava

V Bratislave sa začína druhý ročník pátrania po Zlatých kupónoch

Ilustračná fotka. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Kupóny obsahujú rôzne výhry, ako napríklad knihu, magazín či možnosť získať bezplatnú registráciu do knižnice.

Bratislava 28. februára (TASR) - V piatok (1. 3.) sa začína druhý ročník pátrania po Zlatých kupónoch na Panenskej ulici v Bratislave. Akcia potrvá do 31. marca. Kupóny obsahujú rôzne výhry, ako napríklad knihu, magazín či možnosť získať bezplatnú registráciu do knižnice. TASR o tom informovala Lenka Čechvalová z referátu marketingu knižnice.

"Nápad vznikol pred rokom a jeho cieľom bolo osláviť marec - mesiac knihy originálnou formou, inšpirovanou známym dielom a zároveň blízkou témou prepojiť subjekty, ktoré spolupracujú aj na iných projektoch," uviedla riaditeľka Staromestskej knižnice Jana Slezáková.

Ľudia môžu Zlaté kupóny hľadať v Staromestskej knižnici, kníhkupectvách Artforum a Brot Books Deli, Goethe-Institutu na Panenskej ulici alebo v Galérii Čin Čin na Podjavorinskej ulici v hlavnom meste. Čechvalová priblížila, že na miestach sa budú počas marca nachádzať 72 Zlatých kupónov, ktoré budú ukryté v knihách alebo v propagačných materiáloch galérie.

Zároveň vyzvala verejnosť, aby sa po nájdení s kupónom odfotila a fotografiu zverejnila na sociálnych sieťach s popisom #zlatykuponpanenska.