Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

ZADRŽALI HO: Muž podozrivý z dobodania Francúza je v rukách polície

Polícia pátrala po totožnosti muža, ktorý je podozrivý z dobodania občana Francúzska. Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Dobodaný Francúz bol vo štvrtok nájdený v priestoroch toaliet polyfunkčného objektu na Hodžovom námestí v Bratislave.

Bratislava 28. augusta (TASR) - Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I zadržali muža podozrivého z dobodania Francúza, po ktorom pátrali aj prostredníctvom médií. Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ v Bratislave vo štvrtok (27.8.) krátko pred 20. hodinou zadržali podozrivého muža v byte jeho rodičov na Tilgnerovej ulici v Bratislave. Podozrivý už bol v minulosti odsúdený za násilnú trestnú činnosť.



U muža policajti zaistili otvárací nôž, ktorý pre účely skúmania zaslali na expertízu. Imricha (42 r.) z Bratislavy, v súčasnosti podozrivého z dobodania Francúza, eskortovali na príslušné oddelenie PZ, kde s ním vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony smerujúce k jeho obvineniu. V tejto súvislosti je vedené trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, za ktoré hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

Policajti zároveň ďakujú za spoluprácu médiám a občanom, nakoľko po medializácii prípadu o dobodanom Francúzovi sa mužom zákona ozval občan, ktorý im poskytol relevantné informácie k totožnosti hľadaného muža.

Dobodaný Francúz bol vo štvrtok nájdený v priestoroch toaliet polyfunkčného objektu na Hodžovom námestí v Bratislave. S bodnými poraneniami hrudníka ho previezli do nemocnice, kde podstúpil operáciu.

Vyšetrovateľ dnes podozrivého muža obvinil zo zločinu lúpeže a spracoval pre prokurátora podnet k návrhu na vzatie do väzby.

TASR informovala Tatiana Kurucová z krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.