Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Basketbal

NBA: James a Antetokounmpo budú kapitánmi v Zápase hviezd v Charlotte

Basketbalista Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo. Foto: TASR/AP

Kapitánom Východu bude Gianni Antetokounmpo z Milwaukee Bucks, ktorý do základnej päťky nominoval Stephena Curryho, Joela Embiida, Paula Georgea a Kembu Walkera.

Los Angeles 8. februára (TASR) - LeBron James bude kapitánom výberu Západnej konferencie v Zápase hviezd zámorskej basketbalovej NBA v Charlotte (17. februára). Krídelník Los Angeles Lakers rozhodol, že v základnej päťke budú Kevin Durant, Kyrie Irving, Kawhi Leonard i najužitočnejší hráč uplynulej sezóny James Harden. Na lavičke začnú duel Anthony Davis, Klay Thompson, Damian Lillard, Russell Westbrook, LaMarcus Aldridge, Karl-Anthony Towns, Bradley Beal a Dwyane Wade.

Kapitánom Východu bude Gianni Antetokounmpo z Milwaukee Bucks, ktorý do základnej päťky nominoval Stephena Curryho, Joela Embiida, Paula Georgea a Kembu Walkera. V pozícii náhradníkov sa ocitnú Khris Middleton, Nikola Jokič, Ben Simmons, Blake Griffin, D'Angelo Russell, Nikola Vučevič a Kyle Lowry. James i Antetokounmpo pri výbere basketbalistov do základnej zostavy neprihliadali na to, v ktorej konferencii hráči pôsobia. Informovala o tom agentúra AFP.