Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Basketbal

Slovenské basketbalistiky budú fandiť futbalistom SR proti Macedónsku

Slovenské basketbalistky po víťazstve v prvom zápase ME v basketbale nad Švédskom v maďarskom Šoprone 12. júna 2015. Na snímke zľava Martina Kiššová, Marta Páleníková, Barbora Bálintová, Beáta Janoščíková, Kristi Toliverová a v popredí vpravo Žofia Hruščáková. Foto: TASR/František Iván

Prostredníctvom sociálnej siete im nechali pozdrav a odkázali, že im držia palce.

Šopron 13. júna (TASR) - Dve víťazstvá slovenských basketbalistiek na európskom šampionáte v maďarskom Šoprone nenechali chladnými ani futbalových reprezentantov Slovenska. Prostredníctvom sociálnej siete im nechali pozdrav a odkázali, že im držia palce.

"Sme veľmi radi, že sa nám ozvali prostredníctvom fyzioterapeuta Maroša Drinku slovenskí futbalisti pripravujúci sa na duel s Macedónskom. Prostredníctvom facebooku zverejnili a zdieľali pozdrav, že nás v Maďarsku sledujú a držia nám palce. Dievčatá im rovnako budú držať palce v nedeľu, máme deň voľna a budeme ich sledovať," prezradil manažér reprezentácie SR Roman Adamčík.

Podľa jeho slov slovenské basketbalistky potešilo takéto gesto a našlo medzi dievčatami i odozvu. "Je veľmi sympatické, že dva kolektívne športy držia spolu a spoločne si fandia. Všetkých ich pozdravujeme, držíme palce a určite pošlú i dievčatá fotku v dresoch," odkázal Adamčík.