Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Banskobystrický kraj

Polícia pátra po nezvestnej 15-ročnej Bianke Dávidovej

Polícia v Rimavskej Sobote pátra po nezvestnej 15-ročnej Bianke Dávidovej z Rimavskej Soboty. Ako informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici na svojej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj, večer 17. augusta 2019 odišla z domu na neznáme miesto. Bianka Dávidová je vysoká 152 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé oči, rovné, tmavohnedé vlasy dlhé po plecia. Naposledy mala oblečenú ružovú blúzku a ružovú sukňu. Foto: FOTO TASR - KR PZ Banská Bystrica

Bianka Dávidová je vysoká 152 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé oči, rovné, tmavohnedé vlasy dlhé po plecia. Naposledy mala oblečenú ružovú blúzku a ružovú sukňu.

Rimavská Sobota 20. augusta (TASR) – Polícia v Rimavskej Sobote pátra po nezvestnej 15-ročnej Bianke Dávidovej z Rimavskej Soboty. Ako informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici na svojej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj, večer 17. augusta odišla z domu na neznáme miesto.

„Odvtedy rodičia nemajú o nej žiadne správy. Ani vykonanými previerkami sa doteraz nepodarilo získať žiadne informácie o terajšom zdržiavaní sa nezvestnej osoby,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Bianka Dávidová je vysoká 152 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé oči, rovné, tmavohnedé vlasy dlhé po plecia. Naposledy mala oblečenú ružovú blúzku a ružovú sukňu.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom dievčati oznámili na najbližšom útvare PZ, na linku tiesňového volania číslo 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystrického kraja.