Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Banskobystrický kraj

O titul Miss Hnúšťa 2016 zabojuje desať dievčat

Ilustračné foto Foto: TASR

V Hnúšti si dnes volia MISS, dievčatá čakajú tri disciplíny.

Hnúšťa 1. apríl (TASR) – Celkovo desať dievčat z Hnúšte a okolitého regiónu na severe Rimavskosobotského okresu zabojuje dnes o titul Miss Hnúšťa 2016. Ako TASR informovala riaditeľka Mestského kultúrneho strediska Hnúšťa Diana Vojenčiaková, súťažiace vo veku 15 až 21 rokov sa publiku predstavia v troch disciplínach.

"Prvou bude promenáda v svadobných šatách, počas ktorej bude spievať Róbert Mikla. Nasledovať bude voľná disciplína, v rámci ktorej sa dievčatá predstavia v moderných i ľudových tancoch, speve, budú miešať nápoje a jedna bude mať aj scénický prednes," načrtla riaditeľka. Dodala, že poslednou disciplínou bude promenáda v spoločenských šatách a rozhovor so známym profesionálnym moderátorom. O sprievodný program podujatia sa postará tanečná skupina Sambed z Rožňavy.

Okrem hlavného titulu môžu súťažiace dievčatá získať aj ocenenie Miss sympatia. "O ňom rozhodnú ľudia v hlasovaní na Facebooku a počas samotného galavečera," spresnila Vojenčiaková s tým, že o súťaž je v meste veľký záujem a už stihli vypredať všetky lístky.

"Aj preto som rada, že som sa do toho pustila, hoci s organizáciou súťaže je naozaj veľa práce," dodala riaditeľka, ktorá podľa vlastných slov iniciovala obnovenie tohto podujatia po 12 rokoch. "Páči sa mi, keď si dievčatá veria a som presvedčená, že aj táto súťaž im môže zvýšiť sebavedomie," zakončila.