Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

Hokejový ošiaľ vrcholí, na Námestí SNP bude veľkoplošná obrazovka

Kombo snímka - M. Štrbák a M. Handzuš. Foto: TASR/archív

Fanúšikovia tak budú mať možnosť sledovať priamy prenos štvrtkového zápasu z košickej Steel Arény.

Banská Bystrica 8. apríla (TASR) – Hokejový ošiaľ v Banskej Bystrici naberá pred rozhodujúcimi finálovými zápasmi o majstrovský titul na obrátkach. Zo zimného štadióna a z obývačiek Banskobystričanov sa teraz prenesie aj na Námestie SNP, kde bude veľkoplošná obrazovka.



Ako dnes informoval magistrát, vedenie mesta sa pre veľký záujem o historicky prvé vystúpenie banskobystrického hokejového klubu HC'05 v boji o majstrovský titul rozhodlo umiestniť na Námestie SNP veľkoplošnú obrazovku. Fanúšikovia ľadového hokeja tak budú mať možnosť sledovať priamy prenos štvrtkového zápasu (9. apríla o 19.30 h v Košiciach) a sobotňajšieho (11. apríla o 17.00 h v Banskej Bystrici) zápasu "baranov" proti košickým hokejistom.

"Sme veľmi radi, že v našom meste vypukla hokejová eufória a všetci, malí či veľkí Banskobystričania, povzbudzujú našich chlapcov. Citlivo vnímame aj enormný záujem o vstupenky na finálové zápasy, ktoré je veľmi ťažké zohnať. Veríme, že fanúšikov potešíme a spoločne prídu na námestie povzbudiť našich 'baranov' na ceste za titulom," uviedol primátor Ján Nosko.